IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гръцко блаженство: Къде в южната ни съседка почиват известните българи

27 юли 2021 14 30

Алекс Раева обикаля с яхта гръцките острови, а снахата на Халваджиян отмаря на остров Крит

Istock

Александра Раева обикаля с яхта гръцките острови. Чаровната телевизонна водеща сподели няколко идилични кадри от своята ваканция, за която от хаштаговете се разбира, че е круиз из гръцките острови. Една  от спирките на Раева, където тя се е отбелязала е остров Китира, който се намира на юг от полуостров Пелопонес, между континентална Гърция и остров Крит, където се срещат Ионийско, Егейско и Критско море.

Алекс е написала до една от красивите си снимки в Instagram: "Времето спира, когато си щастлив!" На друг кадър пък тя позира в невероятно ефектна червена рокля, а до снимката е споделила емоциите си така: "Всяко вдишване е спомен!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva)

Снахата на Маги Халваджиян - Александра Енева, заедно с половинката си Бебо Халваджиян и децата им пък отмарят на остров Крит. Блондинката редовно споделя зареждащи с лятно настроение кадри от своята идилична дестинация.

Приятелката на Григор Димитров - Лолита Османова пък е избрала остров Миконос за своята почивка, докато той тренира усилено в САЩ, тъй като му предстои участие в тенис турнирирте във Вашингтон и Синсинати. Покрай това, че двамата не почиват заедно се появиха и слуховете, че са се разделили, но Лолита отрече твърденията.

"Мис България 2009" Антония Петрова - Батинкова също обикаля с яхта гръцките острови. Тя е споделила множество снимки от  преживяването си в социалните мрежи като е уточнила: "Капитаните Ния и Иво Батинкови и най-добрият Батинков плават с катамаран през острови Споради: Скиатос, Алонисос, Скопелос и Скирос в Егейско море, Гърция!"

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари