IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Асен Блатечки заведе сина си на море

27 юли 2021 17 50

С тях обаче не е Диляна Попова

БГНЕС

Заедно ли са все още Асен Блатечки и Диляна Попова? Това се питат фенове на известната двойка, след като двамата са на родното Черноморие, но поотделно. 

„Аквамен”, написа актьорът, споделяйки видео от аквапарк, на който завел сина си Борил. С тях обаче не е красавицата. 

Според близки до двойката, доскоро Попова е била ангажирана със снимките на филма на Ники Илиев „Завръщане 2“. Поради това е забелязана в Поморие, но не в компанията на Блатечки, а заобиколена от колегите си. През това време бащата на детето поел грижите за него. 

Както Блатечки, така и Попова, споделят само свои снимки в социалните мрежи, като не говорят за връзката си пред медиите. Те не са се появявали заедно на събитие от доста време насам, което кара последователите им да смятат, че най-вероятно онова, което ги свързва, е детето им, но не и силни чуства. 

В края на май Диляна сподели, че Борил е завършил детска градина и насен ще е ученик. Тогава тя сподели снимка с момченцето, която предизвика критики от срана на потребители на Instagram. Докато едни я поздравяваха и желаеха само шестици на детето, други отбелязаха, че то е леко пълничко и трябва да му обърнат внимание, за да не му се присмиват в училище заради излишните килограми. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари