IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фъргюсън разкрива защо не е била поканена на сватбата на Уилям и Кейт

1 август 2021 16 30

Херцозите на Кеймбридж се венчаха преди десетилетие, но херцогинята на Йорк все още помни как се е чувствала в онзи ден

Снимка: Getty Images

Когато принц Уилям и Кейт Мидълтън се ожениха в Уестминстърското абатство през 2011 година, те размениха обети пред 1900 гости. Сара Фъргюсън обаче не беше един от тях.

Въпреки че бившият ѝ съпруг принц Андрю и дъщерите им принцесите Беатрис и Юджини бяха поканени, херцогинята на Йорк не получи своя пропуск. „Мисля, че не бях достойна за тяхната сватба. Отидох в Тайланд, за да мога да бъда достатъчно далеч от събитието, за да се опитам да се възстановя от тази обида“, заяви Фърги пред Town & Country.

принцеса Беатрис,

Снимка: БГНЕС

Сватбата между Уилям и Кейт беше по-малко от година след като се появи запис на Сара, в който тя предлага достъп до живота си с принц Андрю срещу 500 хиляди лири през 2010 година. Малко по-късно херцогинята се извини и заяви, че съжалява за ситуацията. „Беше ми трудно, защото исках да бъда с момичетата ми в онзи ден и исках да им помогна с роклите и просто да бъдем семейство“, заяви Сара пред Опра Уинфри през 2011 година. Допълни, че тъгата е била още по-голяма, защото все още помни своя сватбен ден и емоциите, които е изпитала. Фъргюсън беше последната кралска булка преди Кейт Мидълтън, която слезе по стълбите на Уестминстърското абатство.

През 1986 година Сара се омъжва за принц Андрю, който се отказа от кралските си титли през 2019 година след като връзките му с бизнесмена Джефри Епстийн излязоха наяве. Въпреки че двамата съпрузи се разделиха през 1996 година, те продължиха да живеят в кралския си апартамент. Всъщност херцогинята на Йорк заяви, че принц Андрю и дъщерите ѝ често са ѝ се обаждали по време на сватбата, за да я накарат да се почувства като част от церемонията.

Все пак Сара Фъргюсън е сред гостите на сватбата между принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година. „Хари винаги е планувал да я покани. Тя е майка на Беатрис и Юджини, с които той е много близък. Хари винаги е обичал г-жа Фъргюсън и никога не би я изключил от семейството“, казва тогава източник пред E!News.

Сара Фъргюсън

Снимка: Getty Images

По време на интервюто си за Town & Coutry Сара зачекна темата и за синовете на принцеса Даяна, с която тя беше много близка. „Тя би се гордяла с момчетата си и със своите внуци“, категорична е херцогинята. Тя проговори и за сериала „Короната“ и какво мисли за него. Фъргюсън заяви, че е искала да се види в историята, като дори е писала на продуцента Анди Харис, предлагайки му помощ за развитие на нейния персонаж, но той е отказал.

Дали скоро ще видим червенокоса красавица, която да се сближи с принцеса Даяна, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари