IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън И Ким Кардашян превземат кухнята

30 юли 2021 10 50

Блондинката и нейни приятели доказват готварските си умения в ново шоу

БГНЕС

Ким Кардашян и сестрите ѝ често биват критикувани, че с прекалено дългите си нокти и лъскави дрехи и аксесоари, едва ли имат желание да влязат в кухнята. Притежавайки бизнес за милиони, те могат да си позволят персонал, който да се грижи за домакинската работа или да си поръчват разнообразна храна от скъпи ресторанти всеки ден. Това ни кара да проверим дали все пак риалити звездата може да изпържи едно яйце. И ще го направим съвсем скоро, защото тя ще гостува на Парис Хилтън, която подготвя своето кулинарно шоу.

Певицата ще покаже своите готварски умения по Netflix. И ще бъде доста „Горещо“, защото блондинката, подобно на своята приятелка Ким, а и много други жени на тяхната възраст, не са от най-сръчните и не точат баници по цял ден. Все пак те имат светски живот, за който те се обличат с дрехи за хиляди левове, а не с готварски престилки.

Вече излезе и официалният трейлър към кулинарната поредица, в който виждаме Хилтън в кухнята. Тя не е прибрала съвсем буйната си коса, освен това е с по-официални дрехи, които не са най-подходящи за готвене, но какво да се прави, все пак е звезда! В него виждаме как тя приготвя вкуснотии, които Кардашян, както и други звездни гости опитват след това. А крайният резултат невинаги е отличен. Понякога месото ѝ загаря на котлона, тя бива опръскана с гореща мазнина и съсипва дрехите си.

Хилтън признава, че обича да готви и се държи съвсем естествено пред печката и камерата. Снимайки първите шест епизода, предвидени за първия сезон на шоуто, тя ще покани до себе си както Ким Кардашян, така и Деми Ловато, Ники и Кати Хилтън и други познати ни лица.

Парис ще готви за всички вас от 4 август, когато тръгва първата серия на стрийминг платформата. По думите ѝ, не бива да правите същото като нея у дома или поне да не повтаряте всяка нейна стъпка, ако искате да похапвате след това.

Междувременно, всички почитатели на русокосата певица и актриса очакват с нетърпение да я видят на екран, най-вече след спекулациите, че тя очаква първото си дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари