IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алиша Кийс за 11-годишния си брак: С времето всичко става още по-хубаво

3 август 2021 10 50

Изпълнителката отбеляза важна дата със съпруга си Касим Дийн

Снимка: Getty Images

Честита годишнина на Алиша Кийс и Касим Дийн.

В събота 40-годишната изпълнителка отбеляза 11 години брак с музикалния продуцент известен с името Swizz Beatz. По случай специалния ден Кийс сподели снимка в социалните мрежи и изпрати мило послание към съпруга си. "Сродни души. Много повече от сродни души. Две половини на едно цяло. Екзистенциално земетресение. Моята огледална душа. Всички тези определения са добри, но не могат да опишат нашата прекрасна, прекрасна любов. Честита годишнина, любов! Ехаааа, с времето всичко става още по-хубаво", написа звездата. Тя допълни, че е готова за още много, много, много години любов. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

Алиша и Касим се срещат, когато тя е на 14, а той на 16 години. Двамата трябва да благодарят на свой общ приятел, който ви представя един на друг. Първоначално обаче Кийс не е била заинтересована от момчето пред себе си и нещата не се променят в продължение на години. В книгата си тя разказва, че Дийн често се появявал на светски събития със скъпи коли, големи диаманти и бляскави дрехи. "Не исках да имам нищо общо с подобни сцени, нито пък със самия Касим", откровена е изпълнителката. 

Но ситуацията започва да се променя, когато двамата работят по общ музикален проект. "Колкото повече си общувахме, толкова повече разбирах как работи мозъкът му. Зад цялата тази фасада от широки дънки и татуировки по раменете имаше нещо много по-дълбоко. Той беше толкова наясно какво се случва по света", казва Кийс. Така едно приятелство преминава в любов, а през 2010 година Swizz Beatz предлага брак. Сватбата е година по-късно в Корсика, а в момента двойката се радва на двама сина - 10-годишния Ейджипт и 6-годишният Генезис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

По-рано през годината Алиша разкри какви уроци е научила по време на карантината и семейната изолация. "Погледнахме се и си казахме 'Е, значи това означава да си женен'. Беше много забавно", споделя тя пред списание People. Допълва, че със съпруга й са разбрали кога единият има нужда от пространство и не иска никой да го притеснява. 

Както казва самата Кийс, "Наздраве за още много, много години любов и разбирателство!". И ние също й го пожелаваме. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари