IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дълбоко почистване, ароматерапия, масаж – тайната на Алиша Кийс за блестяща кожа

22 февруари 2021 12 30

Певицата се гримира много рядко

БГНЕС

Алиша Кийс е една от известните личности, която разчита на естествената красота. Тя няма корекции по лицето си и рядко може да я видим с грим. А зад неговия свеж вид се крие качествената козметика, която тя използва ежедневно. След като миналата година певицата създаде своя собствена линия, за да вдъхне увереност на жените, днес тя вече рекламира първите ѝ продукти. Всички те носят името Keys Soulcare.

Звездата си е поставила за цел да промени отношението на голяма част от дамите към бялата козметика, която използват всеки ден. По думите ѝ, за нея красотата не е само външна, а и вътрешна, свързана с духовността.

Каква е тайната на Алиша Кийс за блестяща кожа?

1. Достатъчно вода – ключ към по-добра хидратация

След като миналата година изпълнителката сподели своята сутрешна рутина, наскоро тя пусна видео, в което обяснява повече за своите любими продукти за рутинна грижа.

Преди да нанесе каквото и да е върху лицето си, Алиша става сутрин и пълни един голям буркан с вода. Разбира се, това може да бъде и вашата пластмасова бутилка, която държите на нощното си шкафче. По този начин тя поддържа тялото си добре хидратирано. „Звучи толкова просто. Това е тайната...“, казва певицата, която понякога поставя шепа пресни плодове вътре за по-добър вкус.

масажор за

IStock

2. Масажор за лице – за детокс на кожата

Може и да не сте се уверили досега, но Кийс вече знае много добре, че масажорът за лице от естествен камък е идеалното средство за детоксикация и успокояване на кожата в края на деня. Тя залага на такъв с обсидиан, който струва 25 долара.

„Обичам да го ползвам върху кожата си. Прекрасен е за запушени пори и склонна към омазняване кожа-, каквито имат много от нас. Той може да отпусне мускулите, да намали подпухналостта и напрежението“, обяснява звездата.

Алиша съветва почитателите си да поставят масажора върху лед за няколко минути, преди да го използват за масажа на лицето.

 Алиша

БГНЕС

3. Тя държи на дълбокото почистване

Макар и да не ползва грим, Кийс винаги почиства лицето си преди лягане, като за целта ползва кърпички за лице. Тя отбелязва, че хубава работа в този случай вършат още гореща вода и кърпа. След това нанася дълбоко почистващ и детоксикиращ гел, който е доста силен и премахва замърсяванията.

Разбира се, певицата ползва своя собствен продукт – Keys Soulcare Golden, който мирише невероятно и е с лека формула. След него кожата ѝ е по-чиста и освежена.

Преди да премине към следващата стъпка в своята рутина, певицата посочва, че никога не бърза с почистването на лицето, а го превръща в релаксиращ ритуал.

4. Тонерът за лице е задължителен

След като е почистила добре кожата си, Кийс пръска специален тонер за лице. Той съдържа масло от чаено дърво и мед, които имат противогъбични и антимикробни свойства. Именно те ѝ помагат в борбата с пъпките.

За да го разнесе по-добре върху лицето си, Кийс използва леко потупване с пръсти, които предварително измива със сапун.

5. Маски за лице – следваща стъпка

Звездата обожава да подхранва кожата на лицето си с маски. Любимата ѝ е Harmony, която е с мед от манука и екстракт от сандалово дърво.

„Слизам по стълбите или излизам от спалнята си и нося тази маска на лицето си. Тя е като кафяво-зеленикава магия. Чувствам се невероятно“, казва тя.

Звездата уточнява, че въпросният продукт детоксикира, балансира и подхранва кожата ѝ.

6. Ароматерапия и чай – за намаляване на стреса

За да постигне баланса между хубавата кожа и начина, по който се чувства отвътре, Алиша Кийс не си ляга без ароматерапия и чаша превъзходен чай. Тя обожава да пръска розова вода в спалнята си или да втрие няколко капки етерично масло в челото, китките и врата.

„Става въпрос за извеждане на вашата интуиция, за извеждане на вашия вътрешен глас“, казва тя. Изпълнителката е категорична, че подобни малки ритуали я карат да се почувства по-добре и да се настрои за сън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари