IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора и Тайка Уайтити вече официално са двойка!

3 август 2021 14 50

Певицата и режисьорът направиха дебюта си като двойка на червения килим

БГНЕС

Рита Ора и Тайка Уайтити минаха ръка за ръка на червения килим на премиерата на филма "The Suicide Squad" в Лос Анджелис, с което официално показаха, че са двойка.

30-годишната британска попзвезда и 45-годишният актьор-режисьор, който има роля във филма, демонстрираха любовта си открито, излъчвайки щастие на въпросното събитие.

Певицата носеше къса, елегантна рокля в бяло, с доста оригинален дизайн. Тоалетът на звездата разкриваше част от нейните безброй татуировки. Русата й коса пък беше прибрана във висока опашка, като тя беше добавила блясък към външния вид си вид с чифт диамантени обеци.

Тайка пък беше избрал семпъл сив костюм за премиерата с леко разкопчана бяла риза с яка и черни обувки.

Ора и Уайтити започнаха романа си преди няколко месеца, след като се запознаха в Австралия, докато тя работеше като ментор по риалити формата The Voice, а той пък беше в процес на заснемане на лентата „Тор: Любов и гръмотевици“.

Според вестник The ​​Sun, двамата са заедно от началото на март и наистина са влюбени един в друг като нещата помежду им ставаи все по-сериозни от ден на ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари