IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще спре ли надпреварата между принцеса Юджини и херцозите на Съсекс?

13 август 2021 17 40

Двете семейства все се засичат при важни събития

Снимка: БГНЕС

Daily Star съобщава, че връзката между принцеса Юджини и принц Хари и Меган Маркъл се е възстановила отново. Слуховете се появиха, след като най -малката дъщеря на принц Андрю доброволно помогна на херцога на Съсекс да напише скандален мемоар, а също така открито подкрепи благотворителния проект Markle 40x40, който тя обяви на 40 -ия си рожден ден. Според експерти някои от членовете на кралското семейство могат умишлено да предизвикат нова кавга между Юджини и избягалите от кралското семейство роднини.

Херцогът и херцогинята на Съсекс многократно са обвинявани, че привличат цялото внимание върху себе си. Например Меган Маркъл обяви първата си бременност в деня на сватбата на принцеса Юджини  и на Джак Бруксбанк през октомври 2018 г. Също така тя и принц Хари обявиха, че очакват втора дете - пет дни след като Юджини роди сина си Август Филип.

Този път кръщенето може да бъде препъни камък в оправянета на отношенията между двете семейства. Ще припомним, че миналия месец церемонията по покръстването на сина на принцеса Юджини трябваше да бъде отменена буквално в последния момент поради заплахата от заразяване с Covid-19, която беше открита при един от гостите. Недопустимо е да се застраши здравето на Елизабет Втора, затова беше решено церемонията да бъде отложена. 

И сега вътрешни хора от Бъкингамския дворец уверяват, че Меган Маркъл ще направи всичко възможно да кръсти дъщеря си Лилибет, родена през юни, едновременно с бебето на Юджини. И така отново привличайте цялото внимание към себе си.

След такива слухове принцеса Юждини изпадна в ярост. "Това е безкраен цикъл, който никога няма да свърши! Писнало й е", каза източник пред Daily Mail, подчертавайки, че Юджини и съпругът й ще направят всичко възможно, за да разберат плановете на Съсекс за кръщенето на Лилибет и максимално да отделят двете церемонии във времето.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари