IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Юджини ще помогне на принц Хари за мемоарите

10 август 2021 08 30

Взе ли неговата страна?

Снимка: БГНЕС

Скандалните мемоари на принц Хари продължават да увеличават дистанцията между него и кралското семейство. Книгата, която се очаква да излезе в началото на следващата година, ще бъде подкрепена от 31-годишната му братовчедка принцеса Юждини, предаде The Sun.

Експертите смятат, че книгата буквално ще „хвърли бомбата на истината“ върху цялото кралско семейство. За биографията допринася и 56-годишният писател Джон Джоузеф "J.R." Moehringer , носител на Пулицър.

Източник на The Sun припомня, че Юджини именно е запознала принц Хари с Меган Маркъл. Факт е, че британската принцеса е живяла две години в Ню Йорк, където е работила като специалист на онлайн търга Paddle8. През този период тя за първи път се запознава с бъдещата херцогиня на Съсекс. 

Сега Юджини е почти единственият представител на кралското семейство, който поддържа редовни и приятелски контакти с принц Хари и Меган Маркъл. Съпругът на принцесата - Джак Бруксбанк, също се сприятелява с „бегълците“ от кралската династия.

Източникът на The Sun твърди, че Юджини може да сподели с Хари нова вътрешна информация, тъй като той не живее във Великобритания повече от година и не знае със сигурност какво се случва зад затворените врати на двореца. 

„Мога ясно да си представя как Хари се обръща към Юджини и й задава редица въпроси, тъй като те все още са в постоянен контакт“, сигурен е събеседникът на Слънцето.

Отбелязва се, че херцогът и херцогинята на Съсекс планират да издадат общо четири книги. Нещо повече, втората книга, съгласно споразумението с издателството Penguin Random House, ще види бял свят едва след смъртта на Елизабет II. На какво ще бъде посветено литературното произведение и защо не може да бъде пуснато докато кралицата е жива, не е посочено.

Началната цена на сделката, обявена от принц Хари, беше 25 милиона долара. Няколко издатели са се присъединили към търга. В резултат на това херцогът на Съсекс е успял да продаде правата върху изключителното издание на четирите книги за сумата от около 35-40 милиона долара.

„Участниците в този случай бяха шокирани от хладнокръвния подход на Хари, който представи неговите искания и посочи огромна начална цена за договора“, добави източникът.

Кралското семейство е дълбоко загрижено за предстоящото излизане на творбата, която самият херцог на Съсекс описва като „напълно правдив разказ за живота му от първа ръка“. Експертите се опасяват, че в действителност книгата ще се окаже едностранна и субективна, а излизането на мемоарите само ще увеличи напрежението между принц Хари и неговите роднини.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари