IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Румър Уилис отпразнува рождения си ден със снимка с мама и татко

19 август 2021 11 00

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур навърши 33 години

Снимка: Getty Images

Румър Уилис отпразнува 33-ия си рожден ден, гледайки назад в миналото, когато около нея постоянно са се въртяли родителите й Брус Уилис и Деми Мур. 

За да отпразнува големия си ден, актрисата сподели бебешки снимки в социалните мрежи, на които позира с мама и татко. "Как започна всичко... 8.16.88", написа тя в описанието. Сестрите й Скаут и Талула веднага използваха възможността да й изпратят най-сърдечните си пожелания, споделяйки още снимки от миналото. "Една икона се е родила днес", пише Скаут, а Талюла добавя "Тази икона се е родила днес преди 33 години -- И ние, целият свят, казваме едно голямо БЛАГОДАРЯ!". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

27-годишната Талула добавя, че първото впечатление от сестра й е било как тя напълно приема себе си и не се срамува от истинската си същност. "Винаги беше в центъра на вниманието по време на нашите импровизирани пиеси, никога не се притесняваше да бъдеш забелязвана, приковаваше погледите на цялата публика и това ни харесваше", пише още най-малката от сестрите Уилис. Тя благодари на Румър, че е душа, която е готова да бъде забелязвана и отказва да бъде скрита. 

Деми Мур също отбеляза рождения ден на дъщеря си, споделяйки снимка на бебе Румър зад волана на семейната кола. Следващият кадър вече показва порасналата дама, която уверено кара същия автомобил. "Румър Глен Уилис - ти разтърси света ми още с раждането си в 7:04 сутринта в Кентъки. Спази графика до минута и пристигна на уречената дата. Готова да живееш, да обичаш и да се учиш. Ти беше прекрасно бебе и сега се превърна в най-невероятната, забележителна млада дама", написа актрисата. Допълва, че е благодарна на Румър, че я е избрала за нейна майка и няма търпение да види какво ще й донесат следващите 33 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Публикацията за рождения ден в профила на Румър й спечели много пожелания от известните й приятели. Бехати Принсло, Женевив Кортес, Ел Кинг, Джена Дюан, Даниел Акълс и много други се включиха в коментарната секция, за да изпратят любовта си към рожденичката. Томи Дорфан също използва социалната мрежа, за да поздрави Румър, споделяйки обща тяхна снимка след плаж. 

Най-голямата от сестрите Уилис отпразнува специалния ден със семейството си в къщата в Айдахо, която през 2020 година служеше като убежище от пандемията. Там се бяха изолирали Брус Уилис, Деми Мур, трите им дъщери и техните приятели. По-късно към тях се присъединиха сегашната съпруга на актьора и двете им дъщерички. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumer Willis (@rumerwillis)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари