IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс изпрати дъщеря си в колеж

25 август 2021 17 40

Актрисата сподели, че Роуън вече „отлита“ от дома

БГНЕС

Брук Шийлдс разчувства последователите си, публикувайки емоционален пост за своята по-голяма дъщеря. Актрисата написа в Instagram, че се е разделила с Роуън Франсис Хенчи, която ще учи в университета „Уейк Форест“, намиращ се в Уинстън-Салем, Северна Каролина. И я сравни с птица, която отлита от бащиния дом. 

„Моето уникално и необикновено момиченце, разперило криле. Толкова те обичам. Толкова се гордеем с теб“, написа холивудската звезда. 

56-годишната актриса призна, че шофирането до висшето учебно заведение и кампуса, в който ще живее 18-годишната й дъщеря, е било най-тъжното, което е имала. 

„Но е начало на едно от най-важните приключения в живота й досега ... СЕГА!“, добави Шийлдс. 

Брук е качила няколко кадъра, в които я виждаме да прегръща порасналото си момиченце. На друга снимка тя позира с мъжа си Крис Хенчи и по-малката дъщеря Гриър Хамънд. 

Зад семейството се вижда и част от интериора на студентската стая на Роуън, която вече е пълна със снимки и цветни постери, залепени по стените. 

„Знам какво чувстваш“, написа приятелка на актрисата под публикацията й, изпращайки своята подкрепа. 

Освен условията в общежитието, Шийлдс сподели и видео от двора на униврситета. 

„Сега вече са на възраст, когато вече не съм толкова отблъскваща за тях... Носят моите дрехи, искат да правят TikTok видеа с мен. Сигурна съм, че няма да продължи дълго“, сподели преди няколко месеца звездата, говорейки за връзката с дъщерите си пред списание „People“. 

По-малката дъщеря на Брук Шийлдс и Крис Хенчи, която остава да живее с тях, е на 15.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари