IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо призна, че не ползва дезодорант

25 август 2021 10 40

Тя е поредната звезда, говореща за хигиенните си навици

БГНЕС

Признанието на Мила Кунис и Аштън Къчър, че не къпят често децата си, предизвика широка дискусия в интернет. В нея се включиха много техни колеги и фенове, подкрепящи или критикуващи ги. А сега дойде ред и на Лизо, която също сподели за хигиенните си навици, с което шокира някои свои последователи. 

Рапърката посочва в Instagram, че не ползва дезодорант отскоро. 33-годишната певица обяви това по повод новината, че Матю Макконъхи се отказал от този вид козметика още преди 35 години. 

„Добре... аз съм с него по този въпрос. Спрях да използвам дезодорант и миришa по-добре“, разкри тя.  

Лизо, която държи на естествената си красота и не се притеснява от своето по-пухкаво тяло, разкрива, че подобно на актьора, тя не допуска да мирише на пот и не подцявана личната си хигиена, просто не обича дезодорантите заради алуминия и други вредни съставки в него. 

„Жените в живота ми - включително майка ми, са ми казвали: „Хей, първо - естествената ти миризма ухае на мъж. И второ - мирише на теб“, казва актьорът в интервю за списание „Playboy“.

Лизо заговори за използването на дезодоранти след като миналата седмица Ивет Никол Браун, с която Матю Макконъхи играе във филма „Тропическа буря“, коментира, че той ухаел страхотно.

„Спомням си, че Матю Макконъхи каза, че не е използвал дезодорант и че не мирише. Така че първата ми мисъл беше: "Ще се доближа до него възможно най-близо, за да видя дали е прав“, обясни тя.

Макар Лизо да подкрепя холивудската звезда и двамата да не са привърженици на дезодоранта, други известни имена като Дуейн Джонсън - Скалата, Джейсън Момоа, Карди Би, се обявиха за редовното къпане. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари