IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера напомни за свой албум с топлес снимка

9 септември 2021 10 50

Певицата се снима без горнище в банята

БГНЕС

Кристина Агилера пусна снимки без дрехи в социалните мрежи. С тях тя напомни на последователите си, че остават броени дни до фестивала LadyLand в Бруклин, на който ще пее. По-наблюдателните във Facebook и Instagram обаче забелязаха, че кадрите ни връщат към черно-бялата обложка на Stripped.

Изпълнителката е заснета в своята баня, застанала точно срещу огледалото, в същата поза, която някои много добре познават от албума, излязъл през 2002 г.

Агилера пита почитателите си кой ще ходи на събитието с нейно участие, но със снимките получи безброй коментари за това колко добре изглежда.

„Ъммммм, ще бъда там. Особено след като видях това“, написа половинката ѝ Матю Рътлър. Други се съгласиха с него, че певицата не е загубила чара си и трябва по-често да споделя по-провокативни публикации.

Близо две десетилетия след появата на Stripped, много известни личности продължават да се снимат точно като Кристина Агилера, за да получат повече лайкове. Освен това, през лято 2021, някои популярни имена като Емили Ратайковски и Кайли Дженър, възродиха тенденция, въведена именно от звездата. През 2002 г. тя се появи на наградите VMA с къса дънкова пола с вериги, но нещо друго привлече камерите тогава – шалът, който тя бе омотала така около врата, че да покрие гърдите ѝ.

Кристина Агилера,

Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари