IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лав Хюит стана майка за трети път

10 септември 2021 17 50

Вижте какво име избра тя

Снимка: Getty Images

Дженифър Лав Хюит приключи лятото с радостно събитие.

Актрисата публикува снимка от болнична стая, с която обяви раждането на третото си дете. „Ето така децата ми ме изпратиха към болницата. Коремът ми беше голям хит. Казват, че жените изоставят телата си по време на раждането... пътуват до звездите, за да съберат душите на бебетата си и да ги върнат на земята“, пише Хюит в социалните мрежи.

Малко по-късно тя разкри, че името на най-новия член на семейството е Ейдън Джеймс. Това е трето дете за Хюит и съпруга ѝ Брайън Халисей, като двамата получиха множество поздравления от близки и приятели. Някои фенове веднага посочиха, че името Ейдън им е доста познато. Всъщност, героинята на Дженифър в „Шепот от отвъдното“ също роди момченце, което кръсти по този начин.

През май актрисата сподели, че ще става майка за трети път. Тя вече отглежда 7-годишната Отъм и 6-годишния Атикус със съпруга си Брайън Халисей. По това време Хюит заяви, че бременността ѝ е била изненадваща. „Винаги сме били готови за трето дете, но със сигурност не мислехме, че това е подходящият момент. Мисля, че досега сме отгледали две прекрасни деца, които ще бъдат прекрасни модели за подражание“, каза тя пред списание People. Допълва, че бременността ѝ е красив, изненадващ подарък и няма търпение да се запознае с малкия човек.

Докато феновете чакат да видят как бременността на Дженифър ще бъде включена в сериала 9-1-1, актрисата заяви, че е развълнувана от започването на нова глава от живота ѝ. „По-големите ми деца нямат търпение. И двамата са се упражнявали как да ми помагат, но заявиха, че няма да сменят памперси“, пошегува се Хюит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари