IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс и Machine Gun Kelly са сгодени?

11 септември 2021 15 00

Вижте каква е истината

Снимка: Getty Images

Дали Меган Фокс и Machine Gun Kelly са се запътили към олтара?

Това се питаха феновете им, след като в Us Weekly излезе статия, в която се твърди, че двете звезди са сгодени. Източник съобщава пред изданието, че по време на репетицията на Kelly за наградите на MTV тази година, Меган Фокс е носила пръстен на безимения си пръст. Той допълва, че двойката ще направи „специално съобщение“ по време на шоуто, което ще се проведе в неделя.

Ден по-късно обаче представител на Фокс заяви пред E!News, че актрисата и рапърът не са сгодени. Все пак той не коментира въпросния пръстен и дали въобще е имало такова бижу върху ръката на клиентката му.

Меган Фокс и Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, се срещат вече повече от година. През април се спомена, че актрисата и рапърът смятат да се оженят, когато тя окончателно се разведе с Брайън Остин Грийн, с когото споделя три деца. Документите за раздяла бяха подадени миналия ноември, няколко месеца след като актьорите тръгнаха по различни пътища.

Фокс и Бейкър започват романтични отношения след срещата си на снимачната площадка на филма Midnight in the Swichgrass. Два месеца по-късно актрисата участва и във видеото към песента My Bloody Valentine на Бейкър.

И въпреки че Меган може още да не носи годежен пръстен, то Колсън показа любовта си към нея по странен начин. През февруари той се появи със стъкленица, в която се съдържа капка от кръвта на любимата му. Няколко месеца по-късно рапърът заяви, че това е било подарък от Фокс, когато е трябвало да замине извън града по работа. „Отиваше в България и аз бях доста тъжен, че нямаше да съм с нея. Затова тя ми даде своята ДНК“.

През юли Бейкър разкри, че от години си е падал по Меган, като дори е имал неин плакат в стаята си като тийнейджър. Спомня си, че е казал на свой съученик, че все някога ще се омъжи за актрисата.

Дали скоро ще чуем сватбени камбани за Меган Фокс и Machine Gun Kelly предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари