IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Любов ли? Не, Дейвид Шуимър ми е брат“

14 септември 2021 17 50

Дженифър Анистън относно слуховете за връзка с колегата си от „Приятели“

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън реши, че е време да стопира слуховете за романтична връзка с Дейвид Шуимър.

В интервю пред Entertainment Tonight актрисата споделя каква е била реакцията ѝ, когато е прочела, че между нея и колегата ѝ от „Приятели“ има нещо повече от приятелство. Всичко започна през май месец, когато Мат ЛеБланк, Матю Пери, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу се събраха отново на оранжевия диван за първи път от 17 години. Тогава стана ясно, че Анистън и Шуимър, които изиграха Рейчъл и Рос, са имали привличане и зад камера, но никога не са престъпили границата.

„Падах си по Дейвид и той по мен, но тогава и двамата бяхме във връзка. Постоянно един от нас беше зает и затова нищо не се случи между нас. Използвахме цялата тази енергия, за да създадем историята между Рос и Рейчъл и мисля, че се получи доста добре“, споделя Анистън през май. Шуимър потвърди казаното и накара феновете да мечтаят за евентуален романс между двамата.

Малко по-късно няколко медии съобщиха, че актьорите в действителност са започнали да се срещат след снимките на специалния епизод на „Приятели“. Според твърденията, направени от „източници“, Дейвид и Дженифър са дали шанс на любовта си, но не са искали да обявяват отношенията си пред света. Миналия месец обаче всичко това беше отречено и доказано, че е лъжа.

„Тези слухове бяха налудничави. Наистина не можех да повярвам какво чета. Наистина ли? Та това е моят брат. Но по едно време започнах да разбирам нещата. Това просто показва колко много хора се надяват и мечтаят фантазиите им да се превърнат в реалност“, казва Анистън пред Entertainment Tonight.

Дейвид Шуимър имаше брак със Зоуи Бъкман от 2010 до 2017 година, като двамата стават родители и на дъщеричка Клео. Анистън пък се жени два пъти – за Брад Пит (2000 до 2005) и за Джъстин Теру (2016-2018).

През юни Дженифър отново зачекна темата за любов между нея и Шуимър по време на разговор с Кортни Кокс и Лиса Кудроу. „Винаги бяхме в различни връзки и никога не беше правилният момент. Просто нещата нямаше да проработят“, откровена е тя. Допълва, че би се гордяла, ако е имала отношения с Шуимър, но това никога не се е случвало.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )
tova si e tema na tezi dvamata na snimkite . az oba4e sum silno privurzana kum boiko , kogoto obojavam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар