IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Училище, здравей: Децата на Роналдо с униформи

14 септември 2021 17 40

Джорджина Родригес със снимки от новото им начало в Англия

БГНЕС

Всички говорят за преместването на Кристиано Роналдо от „Ювентус“ в „Манчестър Юнайтед“. За пореден път той сменя не само отбора, но и страната, в която живее, като взима със себе си семейството. И макар той да няма проблеми с приобщаването към заобикалящата го среда, то същото едва ли важи за децата му, на които ще им трябва време, докато си намерят нови приятели.

Футболистът пристигна във Великобритания в последния ден от трансферния прозорец и само няколко дни преди старта на новата учебна година на Острова. В своя профил в Instagram, неговата половинка – Джорджина Родригес, сподели снимка на четиримата им малчугани, с която да покаже, че децата вече са записани на училище и детска градина.

„Така завършихме седмицата“, сподели красавицата към кадъра. На него виждаме първородния син на футболиста – Кристиано Джуниър (10 г.), с по-малките си сестрички и братче – Алана Мартина на 3 и близнаците Ева и Матео на 4.

Голямото момче на Роналдо е с училищна униформа, докато по-малките му деца са със спортни костюмчета в черно, като под тях има жълти тениски с якички – най-вероятно задължителното облекло за частната детска градина, която ще посещават.

След като Джорджина пусна децата за първи път на училище във Великобритания, показа, че ги е завела да разгледат огромен аквариум в Манчестър.

Според британските медии, Роналдо и приятелката му ще направят всичко възможно, за да може децата им да се чувстват добре на новото място.

Докато Джорджина се грижи за своите и малчуганите на Роналдо, тя развива своята модна марка. Освен това, наскоро красавицата сподели, че ще има свое риалити, което ще носи името „Аз съм Джорджина“. Там тя ще разкаже пикантни подробности за връзката си с футболиста.

„В началото не мислех, че ще се влюбя в нея. Наистина не го очаквах, но се оказа, че Джорджина е Жената. Аз съм изцяло влюбен в нея“, споделя пред камерата Роналдо, говорейки за жената на живота му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари