IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджина Родригес пуска своя модна марка

29 януари 2021 08 40

Половинката на Кристиано Роналдо стана на 27 години

БГНЕС

Джорджина Родригес – половинката на Кристиано Роналдо, прави свой моден бранд. Красавицата, която впечатлява със стила си своите над 23 млн. последователи в интернет, ще предлага дрехи, обувки и аксесоари под марката OM by G.

„Скоро“, написа моделът в Instagram, където сподели своя снимка със спортен екип и маратонки в един цвят, които най-вероятно са първите артикули с инициалите ѝ.

Все още няма допълнителна информация за първата ѝ колекция, но модните критици вече са в очакване на изненади, защото жената до известния футболист има вкус.

Новото начинание – за рождения ѝ ден

Новината за новото начинание на Джорджина бе обявена малко преди тя да отпразнува своя рожден ден на 27 януари.

„Наздраве за любовта на живота ми“, написа Роналдо в социалната мрежа, поздравявайки я за празника. Там той е качил снимка, на която я е обгърнал с ръце.

Моделът навърши 27 години, но вместо да отиде с Кристиано в някой луксозен ресторант, избра да духне свещите на тортата в компанията на семейството. За повода тя е избрала къса рокля на Chanel.

Красавицата сподели кадър, на който се вижда, че нейният любим е украсил дома им с множество балони. Наоколо има и доста букети с цветя, като четирите им деца (3 от тях от сурогатна майка) ѝ пляскат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари