fallback

След раждането – Холзи говори за промените с тялото ѝ

17 September 2021 10:50

Певицата сподели в Twitter как се чувства с новите си извивки

Няколко месеца вече Холзи се е посветила на нещо ново – отглеждането на своя син. Наскоро певицата, която роди през юли, разказа как се е променило тялото ѝ.

„Бременността промени тялото ми толкова много. Да се научиш как да имаш лично чувство за стил, когато не си свикнал с новите си форми, се превърна в истинска борба“, написа звездата в Twitter и посочи, че вече знае какво изпитват всички жени, които преминават през същото, след като са дали живот на децата си.

Изпълнителката използва социалната мрежа, за да разкрие как се чувства с това, че е качила килограми и не изглежда така, както сме я виждали по светските събития и на екрана.

Публикация, споделена от halsey (@iamhalsey)

Много от последователите на 26-годишната певица коментираха, че една жена, която току-що е родила, също може да бъде красива. И посочиха, че тя изглежда отлично няколко месеца след приветстването на сина си.

„Да виждаме как тялото ти се променя по време на бременността и майчинството, без да се опитваш да го скриеш от нас, беше нещо, което наистина намерих за красиво“, сподели последовател на Холзи.

Публикация, споделена от halsey (@iamhalsey)

Един месец след раждането, Холзи изненада своите фенове, публикувайки своя снимка със стрии. Тя започва да качва и кадри, на които кърми момченцето си.

Публикация, споделена от halsey (@iamhalsey)

В началото на юли, само дни преди да се появи малкият Ендър Ридли Аудин, Холзи показа обложката на новия си албум, който е вдъхновен от „радостите и ужасите на бременността и раждането“. Тогава тя заговори за стигмата, свързана с бременните и кърмачките.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
бременност раждане кърмене Холзи перфектни извивки Холзи син
0 коментара
fallback