IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Филип и принцеса София с първи семеен портрет след раждането на сина им

14 юли 2021 12 30

Принц Юлиян е третото момче в семейството

Снимка: Getty

Принцеса София и принц Филип от Швеция споделиха първия си семеен портрет след раждането на сина им Юлиян.

Наследникът на короната и съпругата му посрещнаха третото си дете през март в болница в Стокхолм. Това беше и поредното момче в семейството, което се присъединява към братята си принц Александър (5) и принц Габриел (3). Лятото на 2021 година ще е и първото на кралските особи като петчленно семейство. Затова те споделиха и семеен портрет, показващ за първи път порасналия принц Юлиян.

В социалните мрежи официалният профил на семейството публикува кадър на петимата наследници на короната, които широко се усмихват към камерата. Феновете могат да видят как принц Юлиян е седнал в скута на баща си, а София държи Габриел. 5-годишният Александър вече е самостоятелен и стои между майка си и баща си. Принц Филип е облечен със зелен панталон и синя риза, а бебето в него е в кафяво лятно екипче. Принцеса София и принц Габриел са избрали тоалети в синята гама, като тя е заложила на лятна дълга рокля, а той на тениска и къси панталонки. Най-голямото момче в семейството е с кафява тениска и светли панталони.

„Летни поздрави от нашето семейство“, написаха София и Филип под публикацията. Принцесата се похвали и с нова прическа – бретон, който се разделя по средата. Промяната беше показана и преди две седмици, когато беше споделен портрет на двамата съпрузи.

Това е първата снимка на порасналия принц Юлиян, който се роди през март. Тогава гордите родители споделиха новината, публикувайки две снимки, на които се вижда как Александър и Габриел се радват на бебето. „Животът ми даде не един, а цели четири красиви принцове. Искрено благодарим на всеки, който ни изпрати топли пожелания във връзка с пристигането на Юлиян“, написа принцеса София в социалните мрежи.

Принц Юлиян, който получи имената Херберт Фолк, е титулуван като херцог на Халанд. Той е седми в наследството за трона и е осмото внуче на крал Карл XVI Густаф и кралица Силвия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари