IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раждането – Холзи говори за промените с тялото ѝ

17 септември 2021 10 50

Певицата сподели в Twitter как се чувства с новите си извивки

БГНЕС

Няколко месеца вече Холзи се е посветила на нещо ново – отглеждането на своя син. Наскоро певицата, която роди през юли, разказа как се е променило тялото ѝ.

„Бременността промени тялото ми толкова много. Да се научиш как да имаш лично чувство за стил, когато не си свикнал с новите си форми, се превърна в истинска борба“, написа звездата в Twitter и посочи, че вече знае какво изпитват всички жени, които преминават през същото, след като са дали живот на децата си.

Изпълнителката използва социалната мрежа, за да разкрие как се чувства с това, че е качила килограми и не изглежда така, както сме я виждали по светските събития и на екрана.

Много от последователите на 26-годишната певица коментираха, че една жена, която току-що е родила, също може да бъде красива. И посочиха, че тя изглежда отлично няколко месеца след приветстването на сина си.

„Да виждаме как тялото ти се променя по време на бременността и майчинството, без да се опитваш да го скриеш от нас, беше нещо, което наистина намерих за красиво“, сподели последовател на Холзи.

Един месец след раждането, Холзи изненада своите фенове, публикувайки своя снимка със стрии. Тя започва да качва и кадри, на които кърми момченцето си.

В началото на юли, само дни преди да се появи малкият Ендър Ридли Аудин, Холзи показа обложката на новия си албум, който е вдъхновен от „радостите и ужасите на бременността и раждането“. Тогава тя заговори за стигмата, свързана с бременните и кърмачките.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари