IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън – дали наистина иска четвърто дете?

17 септември 2021 10 30

Според запознати, херцогинята отдавна иска по-голямо семейство

Снимка: БГНЕС

Засиленото внимание към семейството на херцозите на Кеймбридж наскоро беше подхранвано от слухове за интересното положение на Кейт Мидълтън, които се появиха на фона на изчезването на херцогинята в продължение на два месеца. Нещо повече, според експерти, съпругата на принц Уилям никога не е „крила“, че иска четвърто дете.

Някои кралски коментатори са склонни да смятат, че изчезването на Кейт е свързано с лятната ваканция на кралската двойка. Има обаче такива, които не изключват бременността на херцогинята на Кеймбридж. Някои експерти казват, че Кейт наистина иска друго дете, други твърдят, че двойката обмисля възможността да има четвърти наследник.

След юнското пътуване на херцога и херцогинята на Кеймбридж до Шотландия, кралският експерт Дънкан Ларкомб изрази мнението си, че Уилям и Кейт не изключват идеята за попълване на семейството.

„Кейт е родена майка и се грижи много за децата. Въпреки фокуса си върху кралските задължения, семейството е на първо място при нея. Не бих се изненадал, ако решат да имат още едно дете“, каза Ларкомб в интервю за британския ОК!

Междувременно кралският експерт, британският журналист Кейти Никол, заяви, че Кейт никога не е „крила“, че би искала да има четвърто дете, като кралицата, докато Уилям е „достатъчен“ и с три.

Тези коментари се появиха още през февруари, когато кралски вътрешен човек заяви, че „да имаш четири деца винаги е било част от плана на Кейт“.

„Тя остави идеята настрана, когато (започна пандемията на коронавирус), но сега ваксината се появи като светлина в края на тунела“, каза вътрешен човек пред Us Weekly.

Между другото, значимо събитие се случи в семейството на Мидълтън миналия уикенд. Във Франция се състоя сватбата на брата на Кейт – Джеймс. Казват, че херцогинята на Кеймбридж също е присъствала с принц Уилям и техните (все още) три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари