IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъж заплаши с нож охраната на Ариана Гранде

16 септември 2021 14 50

23-годишният нападател вече е арестуван

Снимка: Getty Images

Мъж е бил арестуван пред дома на Ариана Гранде в Холивуд, след като е извадил нож на охраната ѝ.

23-годишният Арън Браун е пристигнал пред къщата на изпълнителката в 2 часа сутринта и е поискал да се срещне с нея. Когато охраната не е позволила, той е извадил нож, което е предизвикало появата на полицията. В момента Браун е изправен пред тежко обвинение заради инцидента. Засега не е ясно дали Гранде е била у дома по време на свадата. Все пак тя е подала молба за ограничителна заповед срещу Браун и я е получила. На по-късен етап съдия ще реши дали заповедта трябва да бъде удължена във времето.

През май 2020 година Гранде и майка ѝ Джоан получиха ограничителна заповед срещу преследвач на име Фидел Енрикес. Заповедта е в срок от пет години. Полицията арестува мъжа, след като той успява да премине през охраната на изпълнителката и да ѝ остави бележка пред входната врата. Енрикес е изправен и пред обвинения за обида на служител на реда, след като оплюл полицаите, които са го арестували.

Напоследък Ариана Гранде гледа да страни от светски събития, като пропусна Met Gala на 13 септември, както и наградите на MTV ден по-рано. Все пак тя често се появява по телевизията, след като е част от съдиите в тазгодишния The Voice. Ариана се появи в шоуто през 2016 година, за да изпълни песента Into You, след което направи дует с Кристина Агилера за парчето Dangerous Woman.

През декември 2016 година тя се появи на финала на The Voice, за да направи колаборация със Стиви Уондър за песента Faith.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари