IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преди червения килим – Манди Мур кърми у дома

22 септември 2021 21 00

Актрисата показа своя тоалет и подготовката преди наградите „Еми“

Getty

„Дама в червено за наградите „Еми“. Благодаря, че отново ни поканихте на партито“. Това написа Манди Мур, показвайки прелестната си визия за събитието, събрало на едно място куп известни личности. След като роди своя син в края на февруари, то е и едно от първите по-грандиозни за актрисата, отдала се на майчинството.

Актрисата е избрала дълга рокля с тънки презрамки от колекция пролет 2022 на Carolina Herrera, като преди да мине по червения килим, я представи чрез фотосесия в своя дом.

Звездата показа, че е в страхотна форма, появявайки се на наградите, но по-рано станахме свидетели на нейната подготовка. Преди да облече страхотния си тоалет и да мине на прическа и грим, Мур сподели, че е кърмела, за да може да не лиши детето си от така ценната за него храна.

Манди е заснела своята помпа, благодарение на което успява да съхранява своята кърма в хладилника и така да я използва за по-дълго време. Тя ѝ е така необходима в подобни ситуации, когато се налага да излезе и не може да е с момченцето си.

Миналия месец звездата, подобно на много други, които отглеждат пеленачета, разказа за своя опит с кърменето и безсънните нощи с бебето. По повод Националната седмица на кърменето, тя сподели няколко снимки с момченцето си.

„Кърменето невинаги е гладко плаване (запушени канали, определяне на времето около храненето, изпомпване, когато съм на работа и т. н...), но кърменето на това бебе през последните почти 6 месеца беше красиво...“, сподели тя.

По думите на актрисата, през първите дни след изписването от болницата, тя нямала представа какво прави, но след това се напаснала с бебето и усетила тялото си, благодарение на което днес успява да го кърми.

През пролетта Мур бе гост и в подкаста „Информирана бременност“, където призна, че зърната ѝ били твърде болезнени в началото и не ѝ е било много комфортно, когато започнала да храни бебето си.

Това лято Манди показа, че може да изцежда кърма с помпата, докато се катери в планината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари