IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След първия училищен звънец – синът на Диляна Попова стана на 7 години

22 септември 2021 18 00

Моделът пусна морски снимки

БГНЕС

Диляна Попова отбеляза рождения ден на сина си Борил, споделяйки снимки с него. На тях двамата се радват на последните безгрижни дни на морето.

„Динозавърчето ми става на 7. Обожавам го, дори когато ме ядосва!“, написа моделът в Instagram, където може да видим галерията ѝ с рожденика.

„Да Ви е жив и здрав малкият сладур! Да има едно щастливо детство, изпълнено с много усмивки и игри! Честит празник!“, коментира Николета Лозанова. С подобни пожелания се включиха Златка Димитрова, Койна Русева и други приятели на красавицата.

На кадрите, публикувани от Попова, тя и детето, което е плод на любовта ѝ с Асен Блатечки, се редуват да държат малко коте.

„А финтифлюшката на рамото ми е Багира, намерихме я на плажа, затова е толкова черна...“, добави Диляна за новия им домашен любимец.

Този септември за 7-годишния Борил удари първият училищен звънец, но родителите му предпочетоха да не споделят снимки от неговите трепети с раницата на рамо.

В края на август Диляна Попова и Орлин Павлов показаха част от снимачния процес на „Завръщане 2“ на режисьора Ники Илиев, правейки си селфи в пилотската кабина на самолет на „Bulgaria Air“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари