IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Бритни срещу Спиърс" - скандалите в семейството, документирани във филм

24 септември 2021 17 50

Какво мисли за продукцията на Netflix певицата?

Снимка: БГНЕС

Netflix ще покаже документален филм за Бритни Спиърс, който проследява трудното пътуване на певицата, по пътя и за освобождението й от попечителството на баща й Джейми. Вече е пуснат и първият трейлър за филма „Бритни срещу Спиърс“.

Минутното видео започва с думите на поп звездата: „Просто искам да си върна живота“.

Освен това, няколко експерти изразяват своето мнение относно попечителството над Бритни, което беше под внимателен обществен контрол през последните месеци. Тя започна, след като певицата реши да търси свободата си по съдебен ред.

Тийзърът на документалния филм включва думите на Бритни Спиърс от публикуван преди това аудио запис на обаждане до нейния адвокат: „Здравей, казвам се Бритни Спиърс. Обаждала съм ти се и преди. Обаждам се отново само за да се уверя, че процесът на отмяна на настойничеството е започнал ... ”.

Това вписване е направено през януари 2009 г., година след вземането на решението за попечителство. Съобщава се също, че по време на снимките на режисьора е дадена поверителна информация по случая.

„Цял живот съм работила, не дължа нищо на тези хора. Изминаха 13 години и това е достатъчно “, казва Бритни извън екрана.

Припомняме, че след поредица от скандални „изпълнения“ на Бритни Спиърс, баща й Джеймс Спиърс стана управител на имотите й, финансите и личния живот на звездата. Миналия месец, след поредица съдебни заседания, бащата на певицата подаде молба до съда в Лос Анджелис за прекратяване на настойничеството. Следващото заседание по делото е насрочено за 29 септември. Също така от филма става ясно, че той се е опитвал да заплашва дъщеря си, че ще й отнеме децата.

В същото време, близък до звездата коментира, че Бритни е заявила, че не е дала съгласие за снимките на този филм.

В своя защита режисьорката Ерин Лий Кар заяви, че много би искал да привлече звезда в проекта. „Надявах се, мечтаех, пожелавах и се молех на боговете на документалните филми - обясни Ерин. - Опитах се да се свържа с нея (Бритни Спиърс) много пъти. Кар предположи, че певицата може да е пропуснала писмата и добави: „Мисля, че е съсредоточена върху новия си красавец“.

За никого обаче не е тайна, че Спиърс е болезнена в отношението си за пренасянето на тежките моменти от живота й на големия екран. Източникът твърди, че певицата едва се е принудила да гледа предшишния филм за нея, излязъл през февруари тази година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари