IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специален аксесоар и почит към Арчи – визитата на Меган и Хари в Ню Йорк

24 септември 2021 14 40

Това е първа поява на двойката след раждането на Лили

Снимка: БГНЕС

Шест месеца след скандалното им интервю с Опра Уинфри, Меган Маркъл и принц Хари отново са пред публика. Този път обаче лице в лице.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които живеят в Калифорния, заминаха за Ню Йорк, където направиха посещение на One World Trade Center. Двамата бяха в еднакви черни тоалети, като Меган заложи на панталон, поло и сако, а до нея Хари беше облечен в панталон, бяла риза, черна вратовръзка и сако.
Хванати ръка за ръка, двамата бяха придружавани от кмета на Ню Йорк Бил де Блазио, съпругата му Чирлейн МакКрей и сина им Данте. Пред насъбралата се преса Меган заяви, че се радва да бъде отново в града. Това е първата поява на съпрузите след раждането на дъщеря им Лили. Последното им общо излизане беше през ноември, когато посетиха военното гробище в Лос Анджелис.

принц Хари

Снимка: БГНЕС

По време на визитата си в Ню Йорк Меган носеше специален аксесоар, който веднага беше забелязан от публиката. Косата ѝ беше вързана на ниска опашка, което позволи да се видят красивите ѝ обеци. Ако си мислите, че този аксесоар ви е познат, не се лъжете. Това са същите обеци от Cartier, които Маркъл носеше на сватбата си с принц Хари през 2018 година.

Това не е първият път, в който Меган вади бижутата от кутията си. Всъщност тя ги носи месец преди сватбата си по време на церемонията Invictus Games. Херцогинята също така слага обеците по време на кръщенето на Арчи през юли 2019 година.

Меган обаче не беше единствената, която носеше нещо със сантиментална стойност. При напускането на сградата на ООН, Хари беше забелязан да държи калъф за лаптоп със специално послание. Върху предната му част беше изписано „таткото на Арчи“. Нито Арчи, нито Лилибет обаче бяха заедно с родителите си в Ню Йорк.

Меган и Хари са в Ню Йорк за поредното партньорство с Global Citizen, за да продължат важната работа със световните лидери в опит да доставят ваксини срещу коронавирус по целия свят. По този начин херцозите смятат, че пандемията ще може да бъде победена дори и в страните, които нямат възможност сами да закупят нужните ваксини.

Двойката преди беше част от борда на организаторите на концерта Global Citizen Vax Live, където Хари изнесе пламенна реч относно равния достъп до ваксини. „През последната година целият свят заедно изпита болка, загуба и трудност. Сега трябва заедно да се възстановим и да се излекуваме. Не можем да изоставим някого. Всички ще имаме полза, всички ще бъдем по-защитени, когато всички, по целия свят, имат равен достъп до ваксина“, каза той.

принц Хари

Снимка: БГНЕС

Ню Йорк е специално място за Меган Маркъл. През 2019 година именно там тя се събра с близките си приятелки Серина Уилямс, Амал Клуни, Гаел Кинг и Джесика Мълрони, за да направи бебешко парти преди раждането на Арчи. През септември същата година тя отново се завърна в Голямата ябълка, за да подкрепи Уилямс по време на финала на US Open.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари