IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Брук Шийлдс е на път да я задмине по хубост

27 септември 2021 17 50

Актрисата доведе наследницата си на модно шоу в Милано

Getty Images

Брук Шийлдс заведе 15-годишната си дъщерята Гриър Хенчи на ревюто на Salvatore Ferragamo (пролет/лято 2022), което се състоя в рамките на Седмица на модата в Милано.

Тийнейджърката веднага завладя вниманието на медиите не само заради това, че е естествено червенокоса и че вече е по-висока от майка си, но с факта, че е наследика красотата на майка си.

56-годишната Брук десетилетия наред е еталон за хубост в Холивуд, а както се вижда по-малката й дъщеря е наследила гените й и има всички данни да се превърне в звезда сама по себе си.

Красивото момиче се появи в зашеметяващ син костюм с панталони и сако, дело на италианската модна марка, докато Шийлдс беше избрала черно кожено яке без ръкави и черен кожен панталони.

След края на ревюто Брук сподели в профила си в Instagram задкулисни снимки от шоуто. До един от кадрите тя написа: "Прекрасен ден с моето момиче @grierhhenchy“.

Актрисата има и още една дъщеря от своя съпруг Крис Хенчи, а именно 18-годишната Роуън.

Наскоро Брук разкри в интервю за HollywoodLife следното относно майчинството: „Мисля, че дъщерите ми ме научиха на повече неща, отколкото аз тях. Опитах се да не прехвърлям комплексите си по отношение на моята фигура върху тях, но за да мога да го направя, трябваше всъщност да се справя с тях. За да натрупам увереност, трябваше да се фокусирам върху това да бъда здрава и във форма, доколкото мога. Днес мога да призная колко много е направило тялото ми за мен през последните 56 години."

Тя добави: „Опитвам се да обясня на дъщерите си, че не става въпрос за килограми, а за това как да се чувстваш в тялото си. Опитвам се да им обясня какво е да бъдеш в добра форма, да се грижиш за тялото си вътрешно, да спортуваш, да се наспиваш и всички онези неща, на които тийнейджърите не обръщат внимание.“

„Опитвам се да акцентирам върху това те да са горди от своята индивидуалност, от своите форми и извивки. И мисля, че те приемат себе си и телата си много по-добре от мен, когато бях на тяхната възраст. Може би се дължи на тяхното поколение."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари