IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес показа защо е иконата на поп музиката

28 септември 2021 18 00

Изпълнението ѝ по време на концерта Global Citizen впечатли всички

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес винаги е била смятана за една от водещите дами в музикалната индустрия и преди няколко дни доказа, че титлата ѝ не е случайно поставена.

В събота вечер 52-годишната изпълнителка впечатли по време на събитието Global Citizen, което се проведе на територията на седем града в шест континента и целеше събиране на средства, които ще помогнат на света да се възстанови от пандемията.

Лопес беше в Ню Йорк, където направи живо включване от Сентрал парк. Тя изпя няколко свои хита, включително най-новия си Cambia el Paso, Jenny from the Block и On My Way, който е част от предстоящия филм Marry Me. Малко по-късно към Джей Ло се присъединиха LL Cool J за песента All I Have и Ja Rule за хитовете I'm Real и Ain't It.

„Винаги е огромна чест за мен да бъда тук с толкова много хора, толкова много любящи хора, които се опитват да направят уникални неща заедно. И заради това тази вечер искам да направя нещо специално“, каза тя пред публиката, която крещеше името ѝ. За да ги поздрави за всички усилия, които правят по време на пандемията, Лопес изпълни пред феновете си песента On My Way, която все още не е пусната на пазара. „Това е само за вас тази вечер. Искам да го споделя с вас, защото чувствам, че сме на правилния път“.

Преди началото на събитието източник казва пред списание People, че Лопес е вложила много любов в своите изпълнения, които бяха показани на живо в уебсайта на Global Citizen. Той допълва, че изпълнителката се е почувствала горда и доволна, че може да използва таланта си в помощ на другите. „Цяла седмица репетираше с екипа си в Лос Анджелис. Вижда се, че това е важно за нея“.

Освен Лопес, на сцената се качиха Лизо, Елтън Джон, Coldplay и много други изпълнители.

Меган Маркъл и принц Хари също бяха сред гостите, като това отбеляза първото им излизане сред публика от месеци насам. Те искат да продължат важната си работа със световните лидери в опит да се осигури равен достъп до ваксините срещу ковид за всеки един човек по света. Преди няколко месеца Хари и Меган бяха част от организаторите на концерта Global Citizen Vax Live, където принцът изнесе пламенна реч относно важността за равен достъп до ваксина.

24-часовата програма от всички части на света насочи молбите си към Г-7 и Европейския съюз за споделяне на поне 1 млрд. дози ваксини с най-нуждаещите се и най-засегнатите страни от Третия свят. Организаторите призовават и отказ от правата на интелектуална собственост на ваксината срещу Covid-19. Кампанията също така насърчи производителите да споделят технологията mRNA с новия център за трансфер на Световната здравна организация, базиран в Южна Африка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари