IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мелани Грифит и Антонио Бандерас иска да си сменя името

30 септември 2021 14 40

Стела дел Кармен иска да премахне „Грифит“ от фамилията си

БГНЕС

Дъщерята на Мелани Грифит и Антонио Бандерас – Стела дел Кармен подаде заявление в съда в Лос Анджелис да премахне фамилията „Грифит“ от името си. Наследницата на бившата холивудска двойка иска новият ѝ псевдоним да бъде Стела дел Кармен Бандерас, според съдебните документи.

25-годишната Стела, която се изявява като модел, е заявила, че иска да съкрати името си, което според нея било твърде дълго. Тя е казала: „Отпадането на името „Грифит“ би съответствало на редовната му употреба“, намеквайки, че не използва фамилията на майка си.

64-годишната Мелани и 61-годишният Антонио бяха женени между 1996 и 2015 г. Стела е единственото им общо дете, като Антонио няма други наследници. За разлика от него Мелани има и дъщеря от актьора Дон Джонсън - Дакота, както и син – Александър Бауер, който е от брака ѝ със Стивън Бауер.

За разлика от известната си полусестра Дакота, Стела до голяма степен е израснала извън светлините на прожекторите на Холивуд. В момента тя се занимава с мода, като неотдавна украси корицата на испанското издание на списание Glamour (страната, в която е родена).

По-рано този месец блондинката придружи известния си баща на Международния филмов фестивал в Сан Себастиан в Испания, където атрактивното дуо се разходи заедно по червения килим.

Майка ѝ Мелани дори сподели поредица от снимки на дуото баща-дъщеря в своя Instagram акаунт, демонстрирайки, че всички те са в отлични отношения.

Мелани с дъщерите си Дакота и Стела

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари