IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гаджето на Антонио Бандерас със стилна визия във Венеция

13 септември 2021 18 00

Банкерката заложи на известни марки

БГНЕС

Антонио Бандерас и половинката му не останаха незабелязани, преминавайки през червения килим, пристигайки на филмовия фестивал във Венеция. След като звездата представи филма „Официален конкурс“ заедно с колежката си Пенелопе Крус, дойде период за малко свободно време, в което да обърне повече внимание на приятелката си.

„Почивен ден във Венеция“, написа Никол Кимпел в Instagram, споделяйки снимки на визията, с която се разходила из италианския град.

Красавицата е заложила на рокля с флорален принт на испанския бранд Tete. Моделът прилича много на удобен халат, препасан с платнен колан на кръста. Съчетан е с бижута на Bulgari, както и със симпатична миничанта в цвят слонова кост на Yliana Yepez.

Докато на филмовия фестивал Кемпел носеше сандали на висок ток, с които изглеждаше малко по-висока от Бандерас, за своята обиколка на забележителностите тя е избрала ниски с връзки – една от тенденциите за лято 2021.

Никол не ревнува от Пенелопе Крус

Антонио заведе гаджето си на 78-ото издание на кинофестивала, за да представи аржентинската комедия, в която си партнира с Пенелопе Крус. В своя профил той има повече снимки от събитието, на което е с колежката си, но това въобще не притеснява Никол Кимпел. В много интервюта тя споделя, че е свикнала с това, че гаджето ѝ работи с хубави жени.

„Ние засягаме сериозните теми за успеха, завистта, съперничеството, несигурността през призмата на иронията“, каза Бандерас по време на представянето на филма, който не бе отличен с награда.

Междувременно Пенелопе Крус получи статуетка за най-добра актриса, но за участието си в Ние засягаме сериозните теми за успеха, „Паралелни майки“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари