IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Многодетните звезди, които развенчаха мита, че бременността съсипва тялото

8 октомври 2021 12 30

Меган, Кортни, Виктория...всички те имат по няколко деца и изглеждат фантастично

Меган Фокс; БГНЕС

Много жени се притесняват, че няма да върнат тялото си във форма след бременността си. В шоубизнеса обаче има куп знаменитости, които доказаха, че нито натовареният им работен график, нито грижите за децата им са пречка те да имат перфектни тела. Повечето от тези дами през годините са споделяли своя опит с другите по отношение на това как са възвърнали формата си след раждането на децата.

Ето и топ 10 на известните многодетни майки, чиито безупречни тела са голямо вдъхновение и мотивация за всички нас:

Меган Фокс

Сексапилната 35-годишна актриса има трима сина от екссъпруга си Брайън Остин Грийн. Най-големият Ноа е на 8 години, средният – Боди е на 7, а най-малкият – Джърни е на 4. Меган (на заглавната снимка) не е споделяла тайната на перфектната си фигура, но е известно, че тя е запален веган и се храни само с растителна, органична храна.

Хайди Клум

Германският супермодел Хайди Клум е майка на 4 деца, но след всяко едно раждане е била готова в рамките на няколко седмици отново да се върне на работа и да участва в ревюта по бельо. Хайди смята, че най-добрият начин да се отслабне след раждане е кърменето. Също така тя винаги е била физически активна като поддържа формата си с разходки, скачане на батут, каране на колело и др.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Наталия Водянова

Наталия Водянова е майка на 5 деца, но тялото ѝ продължава да бъде перфектно. За да остане във форма, Наталия избира танците. Тя редовно ходи на частни уроци, тъй като за разлика от другите модели, не харесва нито фитнес, нито йога или пилатес. Водянова се придържа и към диета според кръвната си група.

Деми Мур

Деми Мур има 3 дъщери от брака си с актьора Брус Уилис. Днес Деми е на 58 години и все още е в отлична форма. Наскоро тя и дъщерите ѝ позираха по бански за новата си модна линия. Перфектното тяло на актрисата се дължи на интензивни тренировки, с които тя е свикнала през годините, още откакто участва във филмите „Стриптийз“ и „GI Jane“. Освен на силови тренировки, тя практикува йога и пилатес, а също е веган.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Гуен Стефани

Гуен Стефани е на 51 години и има 3 сина, единият от които е родила, когато е била на 44 години. На въпрос за нейната форма Гуен казва: „Няма тайна: просто трябва да ядете здравословна храна, да спортувате и да спрете да се самосъжалявате“.

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм и съпругът ѝ Дейвид имат 4 деца – трима сина и една дъщеря. Виктория признава, че е много дисциплиниран човек, който тренира във фитнеса по 2 часа всеки ден, за да поддържа форма. Виктория се събужда в 6 часа всяка сутрин и тренира един час, докато децата се събудят. След като сутрешните задължения покрай децата са свършени, тя се връща във фитнеса и тренира още час. След втората си тренировка тя си взема душ и отива в офиса.

Джесика Алба

Джесика и съпругът ѝ имат 3 деца – 2 дъщери и син, който е роден на 31 декември 2017 г. За да се върне във форма актрисата тренира всеки ден, дори ако трябва да жертва ценни часове сън. Освен това тя спазва диета с ниско съдържание на захар.

Кортни Кардашян

Най-възрастната сестра Кардашян е майка на 3 деца. За да поддържа формата си, Кортни се придържа към безглутенова диета и яде малки порции храна няколко пъти на ден. Освен това тя винаги намира време за тренировки, които съчетават кардио и силови упражнения.

Кейт Хъдсън

Дъщерята на Голди Хоун също има три деца – синове Райдър (18) и Бингъм (10) и дъщеря Рани Роуз на почти три години. Тя е считана за една от най-атлетичните актриси в Холивуд, а за нейната топфигура са отговорни както гените на майка ѝ, така ежедневните ѝ усилия във фитнеса. Освен това Кейт е споделяла, че държи на качествения нощен сън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Джесика Симпсън

Джесика също има три деца от своя съпруг Ерик Джонсън, който е бивш спортист. Симпсън не се страхуваше да споделя проблемите си с килограмите през годините, но след раждането на третото си дете, тя си възвърна своята топформа чрез много стриктен режим на хранене и редовен спорт.

Съвети за правилните грижи за родилките при усложнен и неусложнен следродилен период ще дадат утвърдени водещи специалисти по време на есенното онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, организиран от Puls.bg, на 16 октомври.

Акценти във второто за годината издание на събитието ще бъдат COVID-19 и бременност, хипофункция на щитовидната жлеза и тиреоидит на Хашимото, а гост-звезда ще бъде очарователната актриса Радина Карджилова.

Повече за останалите теми в програмата и как може да се включите в събитието научете ТУК.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари