IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И бившата съпруга на принц Андрю може да се наложи да дава показания

6 октомври 2021 17 50

Скандалът със сексуалния тормоз носи негативи и на Сара Фъргюсън

Снимка: БГНЕС

Съпругата на принц Андрю може да бъде изправена пред съд по делото за изнасилване на непълнолетни.

Скандалът около принц Андрю, който беше обвинен в изнасилване на непълнолетна, създаде проблеми не само на кралското семейство, но и на бившата му съпруга Сара Фъргюсън. Както се оказа, херцогинята на Йорк може да бъде изправена пред съда по делото на бившия си съпруг.

Според Sunday Telegraph, за да свидетелства, съдът има право да извика роднините на принц Андрю, включително и бившата му съпруга.

Според източници, близки до кралското семейство, подобен процес ще се отрази негативно на репутацията на монарсите. Освен това в близко бъдеще адвокатите на жертвата планират задълбочено проучване на личните данни на обкръжението на херцога на Йорк.

„Те ще търсят цялата кореспонденция, телефонни записи, електронна поща, дневници. Те ще преследват хората, които са били с Андрю“, каза бившият американски прокурор Брадли Саймън.

Заслужава да се отбележи, че първото заседание е насрочено за 3 ноември. „Мисля, че най-добрият начин за него би било спокойно да уреди случая (да преговаря с Вирджиния преди процеса), но изглежда, че ищците искат да представят голямо публично представяне“, добави Саймън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари