IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гай Пиърс се научил да плаче, след като станал баща

6 октомври 2021 18 00

Актьорът се сдоби с дете на почти 50-годишна възраст

БГНЕС

Гай Пиърс призна в ново интервю, че се е научил да плаче, едва след като е станал баща. Австралийският актьор и неговата половинка – актрисата Карис ван Хоутен се сдобиха с първото си и единствено дете – момче, което се казва Монте през 2016 г.

Към днешна дата Гай, който на 5 октомври навърши 54 години, е осъзнал, че синът му го е направил много по-емоционален. Той споделя: „След като се роди Монте, някой ми каза, че сега сърцето ми ще започне да живее извън гръдния ми кош и наистина се оказа така“, казва той пред вестник The Independent.

„Когато започнах да се изявявам като актьор, знаех, че ако трябва да се разплача за дадена роля, няма да ми е никак лесно. След 15 години терапия станах малко по-спокойно и по-удовлетворено човешко същество, но пак ми беше невъзможно да плача на сцената“, споделя Пиърс и продължава: „Но откакто имам моето момче, аз мога да се разплача дори при падането на шапка...“

Наскоро Гай обсъди как синът му му е помогнал да се свърже с баща си, който починал, когато актьорът бил дете. Баща му, пилот изпитател от Нова Зеландия, починал в самолетна катастрофа, когато Гай е бил 8-годишен.

Говорейки пред вестник The Guardian, Гай казва, че неговият терапевт му е казал как родителството ще го накара да разбере баща си по-добре. „Сякаш търсех отговорите за баща ми на едно място, докато през цялото време те са били някъде другаде“, казва той пред изданието.

„Идеята, че сега нося чувства, които според мен той е изпитвал към мен, ме свързват с него повече от всякакви интелектуални мисли. Чувствам, че му дължа да изпълня бащинската си работа и заради него, тъй като той не успя.“

53-годишният Гай беше женен за психоложката Кейт Местиц близо 18 години, но двамата нямаха деца.

Двойката се раздели през 2015 г., а Гай срещна актрисата от „Игра на тронове“ Карис няколко месеца по-късно. Връзката им се разви доста бързо и двамата посрещнаха първото си дете след около година.

Наскоро Гай сподели какво огромно предизвикателство е да бъдеш баща за първи път след 50-те. В интервю за списание Who той каза: „Да имаш малко дете на възраст от 53 години е много трудно. Но пък аз съм съсредоточен върху това да прекарвам цялото време, което мога със сина ми и да бъда най-добрият татко, който мога да бъда“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари