IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко различно Кейт Мидълтън и Меган Маркъл отглеждат децата си

17 октомври 2021 13 30

Според експерт, херцогинята на Съсекс предпочита модерния подход, а на Кеймбридж – класическия

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са не само съпруги на внуците на кралица Елизабет II, но и издигат наследниците на трона. Експертите сравниха образователните методи на херцогините на Кеймбридж и Съсекс.

Специалистът Леон Хейди, след като анализира жестовете и изражението на майките на снимки с деца, разкри подобни подходи на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, а също така подчерта някои ключови аспекти от общуването им с малките наследници.

„И Кейт, и Меган са много загрижени за психичното здраве и благополучие, което може ясно да се види в образите на двете майки с техните деца“, казва Хейди.

„Снимките на Кейт и Меган с бебета показват топлината, обичта и тясната връзка между тях и техните деца“, продължава експертът.

Леон Хайди забеляза, че на снимката често виждаме Кейт да играе с малките, а по това време тя се опитва да седне, така че очите ѝ да са на едно ниво с детето. Това ще позволи на бебето да се чувства в безопасност, защото цялото внимание на майката е насочено към него.

На снимката с малкия Арчи майка му Меган Маркъл прегръща сина си към нея, като по този начин предпазва и показва, че нищо не го заплашва. Личният живот на децата им с принц Хари е неприкосновен.

Друг детски специалист, директор на агенцията за събития Baby Show, Зоуи Бонсер, смята, че има огромна разлика между методите за отглеждане на децата от Кейт и Меган.

„Прави впечатление, че Меган възприема по-модерен подход при отглеждането на деца, докато Кейт използва традиционни методи“, каза директорът на агенцията в интервю за Express.

Зоуи Бонсър вярва, че Меган се ръководи само от собствените си решения при отглеждането на деца, тя предпочита да прави всичко по свой начин. Например противно на кралските традиции, тя не публикува снимка на новородената Лилибет и купува модерна количка, а не класическия модел на компанията Silver Cross, който е бил използван от Кейт Мидълтън и принц Уилям.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари