IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейн Фонда на 83 – още търси одобрението на мъжете

11 октомври 2021 14 30

Звездата признава, че я интересува какво мислят те за вида ѝ

БГНЕС

Макар и на 83 години, Джейн Фонда все още се интересува от одобрението на мъжете и най-вече дали е красива в техните очи. Американската актриса призна пред списание Grazia, че за нея е важно да почувства, че те все още я намират за привлекателна.

„Срам ме е дори да го призная, но обръщам малко повече внимание на това как изглеждам, когато водя видео разговор с мъж, отколкото ако трябва да общувам с жена“, каза носителката на награда „Оскар“, посочвайки, че желанието да се хареса на силния пол е нещо като „част от нейната ДНК“.

„Нямам предвид сексуалността, искам да кажа, че просто искам да изглеждам добре за възрастта си в техните очи“, добавя звездата.

Фонда, която е феминистка, споделя още че иска да има някого в живота си – лекар, фризьор или друг, който би споделил пред познат, че я познава и изглежда страхотно за годините си.

„Когато за първи път станах феминистка, не обърнах внимание как изглеждам. Между Barbarella (1968) и Monster in Law (2005) имаше време, когато умишлено не обръщах много внимание на това как изглеждам. Мислех, че трябва да изглеждам така, сякаш външността ми не ме притеснява, така че хората да ме приемат насериозно“, спомня си Джейн.

Години по-късно, когато актрисата минава 70-те, а после и 80-те, установява, че може да изглежда красива и да остане феминистка.

Още от младежките си години, Фонда се занимава със спорт, като мнозина помнят нейните видео уроци с упражнения. В наши дни тя продължава да спортува – основното, което ѝ помага да има по-запазен външен вид и да не качва килограми.

„Ако не спортуваме, можем да изпаднем в депресия. В крайна сметка упражненията са важни не само за тялото, но и за подсъзнанието – и всъщност тези две неща са свързани. Правилното отношение към тренировките е много важно за психическата стабилност“, категорична е Джейн.

В края на септември актрисата се снима за полското издание на списание Vogue, на което бе на корицата преди цели 62 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари