IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гордън Рамзи призна – с жена му плануват още едно бебе

12 октомври 2021 11 00

Готвачът посочва, че е най-възрастният татко в училище

БГНЕС

Гордън Рамзи и съпругата му Тана не са се отказали от желанието си да имат още едно дете. 54-годишният готвач призна, че двамата вече са започнали обсъждане за бебе номер 6 в семейството.

„Тя не е бременна, но ние го обмисляме“, каза той пред Daily Mail, след като се пошегува, че жена му е на 47 години и е „бременна в четвъртия месец“.

По думите на Рамзи, за него идеята да стане отново татко е страхотна, но все пак съпругата му е отсякла, че трябва да го планират добре.

След поредния разговор за дете номер 6, Гордън се замислил, че той е най-възрастният татко в училището на децата му и би се изложил, ако присъства на спортен празник на най-малкото след няколко години.

„... Това е нещо, което все още бихме обмислили, защото е толкова радостно да прекарвам време с Оскар. Просто гледам първите му разходки по плажа в залива Деймер. Гледайки първите му малки хапки храна. Това ни държи супер активни и ни направи по-добри родители“, признава готвачът, говорейки за най-малкото си дете.

Гордън признава, че понякога го смятат не за баща, а за дядо на децата му и това е напълно нормално, защото той има пет и някои са с голяма възрастова разлика помежду им. Дори когато най-големият му син носи най-малкия на рамене, някои го питат дали той е таткото.

По-рано Тана Рамзи посочи, че никога не бива да казва „никога“, щом става дума за това дали да роди още веднъж, макар и минала 45-години. По думите ѝ, това би било истинска благословия.

Всяка година, в средата на месец ноември – 17, жената на известния готвач се включва в кампании по случай Световния ден на недоносените бебета. Тя е част от хилядите родители по света, чиито деца са се родили преждевременно и са били в кувьоз.

Гордън и Тана сключват брак през 1996 г., като са щастливи родители на петима наследници – Меган на 23, Холи и Джак на 21 (именно те се раждат преди термин), Тили на 19 и Оскар, който е само на 2 години и половина.

През 2016 двойката загубва момче, след спонтанен аборт в петия месец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари