IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бекъм канят Гордън Рамзи за готвач на сватбата

21 юли 2020 10 50

Звездната двойка иска най-добрата храна за тържеството на своя син Бруклин

БГНЕС

Дейвид и Виктория Бекъм са с крачка напред в плановете за организацията на сватбата на техния първороден син. Те и Бруклин вече имат идея за менюто, като за неговото съставяне са поканили не кой да е, а Гордън Рамзи. 

Според информация на британски медии, известният готвач, който е добър приятел на семейството, ще се погрижи за всеки един детайл от ястията на партито след подписването. 

„Той е най-добрият избор за готвач, който да създаде менюто за сватбата“, коментира източник на The Sun. 

Звездната двойка иска най-добрата храна за тържеството на своя син Бруклин

В момента цялото семейство Бекъм е на почивка в Италия, но по всичко личи, че дори и събирайки тен, бъдещият младоженец и неговите родители продължават с плановете. 

Бруклин Бекъм и Никола Пелц обявиха годежа си преди броени дни. Новината шокира много от бившите приятелки на бъдещия младоженец, но не и родителите им. 

„Преди 2 седмици помолих моята сродна душа да се омъжи за мен и тя каза: „Да“. Аз съм най-големият късметлия в света. Обещавам да бъда най-добрият съпруг и най-добрият баща един ден... Обичам те, скъпа“, написа синът на футболиста и дизайнерката. 

Според британските медии, двете фамилии няма да жалят средства за сватбата, но роднините на булката държат да има традиционна еврейска церемония. Ето защо след това младите може да направят и още една, за да угодят на всички. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари