IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг разкрива как е забавлявал дъщерите си по време на изолацията

12 октомври 2021 10 50

Актьорът има две момиченца с Ева Мендес

Снимка: БГНЕС

Райън Гослинг и Ева Мендес са от звездите, които рядко говорят за семейния си живот. Двамата имат две дъщери, но досега не са показвали лицата им, не са ги водили на светски събития и не публикуват техни снимки в социалните мрежи. За Гослинг и Мендес семейството е нещо свято и не трябва да бъде използвано за повишаване на славата или за повече финанси.

Затова бяхме изненадани, когато Райън сподели няколко детайла от семейния живот по време на карантината. Като всички нас, той, съпругата му и двете им деца са били хванати в капана на изолацията през 2020 година, опитвайки се да се предпазят от коронавируса. Стоенето вкъщи, както разбрахме, не е толкова хубаво, когато ти го наложат. А нещата стават още по-трудни, когато се опитваш да измислиш занимания за две деца под 10-годишна възраст.

Райън Гослинг

Снимка: БГНЕС

Точно в тази ситуация са попаднали Гослинг и Мендес. Актьорът наскоро беше на събитие, с което отпразнува новото си партньорство с Tag Heuer. Докато се разхождаше по червения килим в Лос Анджелис, той намери време да поговори за семейния живот и какво са правили с трите му момичета у дома. Райън е баща на 7-годишната Есмералда и 5-годишната Амада.

„Децата ни са малки и затова им беше доста трудно да бъдат разделени от другите деца и да не могат да виждат останалата част от семейството. Затова давахме всичко от себе си, за да ги забавляваме. Мисля, че с Ева влязохме в повече роли, отколкото сме правили в цялата си кариера“, казва Гослинг пред GQ.

Той допълва, че партньорството му с известната марка часовници има специално значение за него. „В личен план мисля доста повече за времето от преди. Имам две деца и те растат страшно бързо. Затова гледам към часовника много по-често“, признава актьорът. Той разкрива, че преди няколко години Ева му е подарила часовник, за който вярва, че носи две значения. „Марката няма значение. Самият аксесоар има значение. Казва ти, че времето напредва“.

Както Райън, така и Мендес рядко говори за личния си живот. През април актрисата сподели пред последователите си защо не показва Есмералда и Амада. „Ще говоря за тях, разбира се, с големи ограничения, но никога няма да публикувам техни снимки. Тъй като децата ми са много малки и не разбират какво означава публикуване, аз нямам тяхното съгласие“, казва Ева. Допълва, че няма да сподели нито една тяхна снимка докато момичетата не са достатъчно големи, за да ѝ разрешат.

Ева Мендес

Снимка: БГНЕС

Според двамата актьори, личният живот трябва да си остане личен и не бива да се използва за печелене на пари или слава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари