IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След нов сериал за принцеса Даяна, ще се откаже ли принц Хари от сделката с Netflix?

13 октомври 2021 18 00

От гиганта едва ли биха се интересували от мнението му за съдържанието си

След нов сериал за принцеса Даяна, ще се откаже ли принц Хари от сделката с  Netflix?

След като се оттеглиха от кралските си правомощия и се преместиха в САЩ, принц Хари и Меган Маркъл се подложиха на трудни изпитания. Двойката беше застрашена от фалит. На всичкото отгоре експертите казват, че тяхната многомилионна сделка с Netflix може да се провали.

Според експерти, това може да се случи след като миналата седмица бе пуснат мюзикъла на Бродуей „Даяна“, който беше приет противоречиво от критиците. Запознати смятат, че Хари може да се откаже от договора си със стрийминг гиганта.

Редакторът на Daily Mail Ричард Идън пише в своята статия, че след като Netflix излъчи мюзикъла Даяна, Хари, който сключи мегасделка с тях, „изглежда нелепо“.

Все пак според Идън, ръководството на стрийминг гиганта би било много изненадано ако научи, че херцозите на Съсекс са предприели тази стъпка, защото „отчаяно се нуждаят от пари“.

„Мисля, че има голям шанс Хари и Меган да се откажат от много доходния си договор с Netflix. Това беше сделка с дявола“, обясни журналистът.

Идън припомни, че в миналогодишното интервю с Джеймс Кордън херцогът на Съсекс защити „Короната“, която също бе продуцирана от Netflix. Тогава Хари каза, че би било по-добре да го има този сериал, отколкото други подобни истории за него и семейството му.

„Изглежда доста странно, не е ясно защо прави това? Може би за да се оправдае. В крайна сметка сега той няма контрол, подписа договор с огромен стрийминг гигант, който може да прави каквото сметне за добре! И съм сигурен, че ще има много съдържание, което Хари не би одобрил... Но те (Netflix) не се нуждаят от неговото одобрение! И този факт поставя принца в нелепо положение“, пише Ричард Идън.

Авторът си спомня и интервюто с Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри, където кралският наследник каза: „Ние сключихме тези сделки, защото бяхме отчаяни за пари“.

Идън е уверен, че този факт би изненадал силно мениджмънта на Netflix, тъй като те се интересуват от създаването на изключително съдържание, а не от задоволяването на нечия нужда от пари.

Между другото, кралският коментатор Ричард Фиц Уилямс настоява, че новият мюзикъл „Даяна“ е просто поредният опит да се печели върху паметта на лейди Ди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари