IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ъшър и приятелката му посрещнаха бебе №2

13 октомври 2021 17 40

Изпълнителят разкри името на сина си

Снимка: Getty Images

Ъшър вече е горд баща на четири деца!

Във вторник, 12 октомври, изпълнителят обяви в социалните мрежи, че той и приятелката му Джен Гойкоечеа са посрещнали сина си Сайър Кастрело Реймонд. Момченцето е родено на 29 септември в 18:42 местно време. То тежи 3 кг и 600 г. Това е второ дете за двойката, след като дъщеря им Соверейн Бо се роди през септември 2020 година. Ъшър е баща на още двама сина – 12-годишния Навийд Ели и 13-годишния Ъшър V.

Щастливата новина за появата на Сайър беше обявена чрез публикуване на черно-бяла снимка на бебето. На кадъра се виждат само носът и устата на момчето, а описанието беше написано от негово име. „Здравейте, моето име е Сайър Кастрело Реймонд. Аз съм най-новото попълнение към семейство Реймонд.“, написа Ъшър, чието цяло име е Ъшър Реймонд.

През май беше потвърдено, че изпълнителят и приятелката му очакват второто си дете заедно. На червения килим преди наградите на iHeartRadio през юни, на които Ъшър беше водещ, Гойкоечеа показа наедрялото си коремче. Месец по-късно рапърът разкри, че обожава да бъде баща и е изключително щастлив най-накрая да бъде татко на момиченце. По това време той заяви, че се радва на бейби бума, който се е заформил в къщата му и няма търпение да посрещне новия член на семейството.

Все пак Ъшър сподели, че има едно нещо, което го тревожи в децата му. „Иска ми се те да слушаха моята музика по-често. Вторият ми син, Навийд, е този, който най-много ѝ се наслаждава. Ъшър V, от друга страна, не се интересува. Соверейн засега обича да ѝ пея“, откровен бе изпълнителят.

Дали третият му син ще бъде голям фен на песните на татко, ще разберем съвсем скоро.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари