IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кола блъсна Кейти Сегал

18 октомври 2021 10 50

Актрисата влезе в болница

Снимка: Getty Images

Кейти Сегал се възстановява, след като е била блъсната от кола в Лос Анджелис.

Според TMZ, които се позовават на властите в града, актрисата е била ударена от автомобил докато е пресичала улицата като пешеходец на 14 октомври. Инцидентът е станал около 11:40 местно време, когато кола с марката Tesla е направила ляв завой и отнела предимството на Сегал на пешеходна пътека. От TMZ твърдят, че инцидентът все още се разследва, но засега няма обвинени или арест.

В официално съобщение од NBC говорителят на Кейти потвърди новината и заяви, че тя е била “част от инцидент в Лос Анджелис. Транспортирана е до местната болница, където лекарите са се погрижили за нараняванията. Ще бъде добре и се прибра вкъщи. Това е добра новина за всички фенове на сериала The Conners, където Сегал в момента играе. Няколко дни преди инцидента Сегал сподели и снимки от снимачната площадка.

Актрисата е позната на зрителите още от първи сезон, където беше представена като близка приятелка на Дан (Джон Гудман) от гимназията, която скоро се е завърнала в Ланфорд. Малко по-късно тя започва да развива чувства към него, но все още не е готова да започне нова връзка.

The Conners обаче не е единственият сериал от миналото, в който Сегал е готова отново да участва. Преди няколко години тя потвърди, че много иска да направи продължение на „Женени с деца“, където да споделя екрана с Ед О'Нийл (Ед Бънди) и Кристина Апългейт (Кели Бънди). Всъщност колегата ѝ Дейвид Фостино (Бъд Бънди) е човекът, който развива идеята.

„Аз, Ед и Криси казахме, че сме готови да снимаме отново... сериалът ще бъде история за Бъд Бънди. Но това беше преди месеци и оттогава не съм чула нищо. Но веднага ще подпишем, ако нещата се случат“, каза Сегал преди пет години. Засега няма развитие по тази идея на Фостино, но феновете са готови за още смях и приключения със семейство Бънди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари