IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сравниха Никол Кидман с Тейлър Суифт

23 октомври 2021 13 30

Приличат ли си актрисата и певицата, вижте сами

БГНЕС

Кое е това русокосо момиче, тичащо по тревата, развявайки ефирната си бяла рокля? Не ви ли прилича на Тейлър Суифт? Това ще ви попитаме, показвайки една от последните снимки на известна холивудска звезда, която наскоро сравниха с попизпълнителката. И двете са с един и същи цвят на косата, но разликата в годините им не е малка!

„Всички ние намираме собствения си път“, написа Никол Кидман, която всъщност е на кадъра, за който става дума.

Снимката на актрисата предизвика феновете и те коментираха, че направо не могат да я познаят. Едни посочиха, че прилича много на Суифт, а други отбелязаха, че сякаш е излязла от картина от 18-ти век.

Певицата рекламира последното парче на съпруга си

Публикацията на Кидман съдържа хаштага #CrimsonBlue, по който всъщност установяваме, че става дума за новата песен на Кийт Ърбан, която излезе през септември. Тя бе чута и във финалния епизод на сериала Nine Perfect Strangers, където актрисата играе главна роля.

„Връщаме се към звездите, от които сме направени. Всички намираме своя собствен път. Накрая ще разберем, че никога не сме били сами“, се пее в парчето.

„Щастлива съм! Единственото нещо, което вече си пожелавам, е само и единствено любов!“, коментира по-рано Никол, говорейки за своя съпруг и семейството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари