IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моника Белучи, и като блондинка си секси!

23 октомври 2021 12 00

Актрисата с нова прическа заради филм

БГНЕС

Моника Белучи изненада последователите си в Instagram, появявайки се с драстична промяна. Актрисата сподели снимка, на която е с руса коса, рекламирайки последния филм със свое участие.

Звездата посочва, че „Момичето във фонтана“, където играе блондинка, ще бъде представен на филмовия фестивал в Торино в края на месец ноември.

„Красива“, „Истинска Дива“, „Жената на моите мечти“, пишат фенове на Белучи, изтъквайки, че макар и със светла коса, тя не е загубила чара си и е също толкова секси, колкото и преди. Други пък се шегуват, че новата ѝ визия се дължи на ваксина.

Най-вероятно русата грива на Моника е просто перука за продукцията, но много ѝ отива и нямаме нищо против да продължи да я носи.

Звездата ще получи награда за участието си във въпросния филм. В тази връзка тя коментира:

„За мен е голяма радост и емоция да получа наградата Stella della Mole и чест, че „Момичето във фонтана“ ще има световна премиера в Торино, един от основните филмови фестивали в Италия, който отваря вратите за нов тип кино, внимателен към младите автори от цял свят“.

Нямаме търпение да видим Белучи в образа на Анита Екберг – известна шведска актриса. Тя остава символ на една цяла епоха. Известна е и с прозвището „la dolce vita“. Тя е погълната от собствения си успех, множество съмнения и неприятни обстоятелства, заради които си отива от този свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари