IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Третият най-богат човек в света ожени сина си във Венеция

21 октомври 2021 08 30

Младоженецът Александър Арно е брат на мъжа на супермодела Наталия Водянова

Istock

Третият най-богат човек в света – френският моден магнат Бернар Арно, вдигна втора сватба на сина си Александър Арно. Александър, който е един от петимата наследника на Бернар, се ожени за Жералдин Гуйо преди три месеца в Париж на по-интимна церемония, а през изминалия уикенд двамата си казаха „Да“ отново, но този път във Венеция.

Александър Арно е вторият син на председателя и главен изпълнителен директор на компанията LVMH Бернар Арно, чието състояние се оценява на 178 милиарда долара. Той е и по-малък брат на Антоан Арно, който пък е съпруг на руския супермодел Наталия Водянова.

Младоженецът е изпълнителен вицепрезидент по продуктите и комуникациите в Tiffany & Co. Неговата съпруга Жералдин пък е основател на етикета за аксесоари D'Estree.

На елегантното и романтично сватбено тържество на двойката присъстваха доста световни звезди като Бионсе, Джей Зи, Кание Уест, Роджър Федерер и Фарел Уилямс.

На първата си сватба булката Гуйо носеше копринена рокля на Loewe, а косата ѝ беше вързана на ниска опашка. На втората си сватба във Венеция, булката се появи в по-официален вид, облечена с дантелена рокля с високо деколте, дълги ръкави и широка пола. Косата ѝ беше оформена в нисък кок, към който беше прикрепен дълъг воал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.A (@alexandrearnault)


Според списание Vogue, след церемонията в църквата гостите са били почерпени на прием, на който Кание Уест е изпял някои от хитовете си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A.A (@alexandrearnault)

Наталия и Антоан Арно също са присъствали на сватбата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари