IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анди Макдауъл за сивата коса: Дъщерите ми казаха, че съм като лошо момиче!

21 октомври 2021 08 40

Те я подкрепили да излезе така на червения килим

БГНЕС

„Когато започнах да нося сива коса за първи път, дъщерите ми повтаряха, че изглеждам като лошо момиче“. Това призна Анди Макдауъл в интервю за InStyle, разкривайки, че те били сред първите, които я подкрепили в решението ѝ да спре да се боядисва. Пред изданието тя споделя кои са любимите ѝ продукти за красота, марки дрехи и защо държи на по-естественото излъчване.

Актрисата дебютира на фестивала в Кан с нова прическа, в която си личат белезите на времето. На събитието тя застана пред камерите с красива зелена рокля на Prada, както и с посивелите си къдрици.

Днес, сещайки се за подготовката преди излизането на червения килим, тя разказва, че все пак се е колебаела дали да отиде в този си вид, особено след като срещнала „съпротивата“ от околните, разхождайки се из улиците с израсналите по време на пандемията корени. Момичетата ѝ обаче били на друго мнение – че ѝ отива.

„Това беше наистина важно за мен. Моята трансформация ми помогна да приема моето автентично аз“, признава Макдауъл, уточнявайки, че положителната реакция на 26-годишната Маргарет и 31-годишната Рейни я вдъхновили за промяната.

Според Анди, сега косата ѝ не изисква кой знае каква поддръжка, за разлика от преди, когато се боядисвала.

Не крие възрастта си

„Истината е, че се чувствам страхотно за годините си и смятам, че съм в прекрасна форма, защото спортувам много, храня се правилно, водя активен начин на живот. Смятам, че имам право да се гордея от това, което съм, а не да се опитвам да крия възрастта си. Защо трябва да изглеждам по-млада от годините си? От мъжете не очакваме същото нещо, нали така? Дори напротив, много харесваме по-възрастните мъже, с прошарени коси, тези, които не крият годините си. Кога ще имаме същото отношение и към жените?“, сподели по-рано тази година 63-годишната актриса в интервю за „Vogue“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари