IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли с критики към хората, публикуващи снимки на децата ѝ

26 октомври 2021 10 40

Актрисата е майка на три момиченца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли е готова на всичко, за да защити личното пространство на децата си.

34-годишната актриса разкритикува профил в социалната мрежа Instagram, в който не спират да публикуват папарашки снимки на трите ѝ дъщери, въпреки че много добре се знае, че кадрите са направени без позволението на Блейк или съпруга ѝ Райън Рейнолдс. Тя помоли хората, управляващи профила, да изтрият снимките и да не публикуват повече подобни неща.

Лайвли, която на няколко пъти е изразявала недоволството си срещу заснемането на децата ѝ, написа, че поведението на някои фенове е притеснително. „Лично съм споделяла с вас, че тези мъже тормозят и преследват децата ми. И вие продължавате да публикувате снимките им. Казахте, че ще спрете. Лично ми обещахте. Това не е фенска любов. Това е експлоатация на много малки деца. Моля. Изтрийте. Моля“, написа актрисата в социалните мрежи. Блейк допълни, че докато някои родители може да са съгласни с подобно поведение, тя и Райън не са.

 Блейк

Снимка: БГНЕС

След като профилът премахна снимките на децата ѝ, актрисата благодари на всички, които са престанали да следват подобни акаунти, експлоатиращи деца. „Вие правите разликата в света. Благодаря за достойнството ви. Благодаря“, завърши тя.

Блейк Лайвли е майка на 6-годишната Джеймс, 5-годишната Инез и 2-годишната Бети, които споделя със съпруга си Райън Рейнолдс. През юли тя написа емоционално съобщение в социалните мрежи като отговор на появилите се множество папарашки снимки на цялото ѝ семейство. „Фотошопирате тези снимки, за да изглежда, че ви махам. Това обаче е ужасно. Истинската история е: Децата ми са преследвани от мъже през целия ден. Изскачат отнякъде. И след това се крият“, написа актрисата.

„Непозната жена на улицата им се скара, защото поведението им беше ужасно“, допълва още Лайвли. Тя заяви, че първоначално е отишла при папараците и учтиво ги е помолила да спрат да снимат, но мъжете са започнали да бягат и да се крият, след което изскачали точно пред нея. „Къде е моралът ви в тази ситуация? Искам да знам. Или просто не ви пука за безопасността на децата? Моля ви, спрете да плащате на възрастни мъже да се крият и да преследват деца“, обърна се Блейк към медиите.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

С призива си преди няколко дни, Лайвли се надява все повече хора да разберат колко е важно за нея да пазят личното пространство на децата ѝ и да се спре публикуването на техни снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари