IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За първи път от 20 години: Дрю Баримор се събра с бившия

28 октомври 2021 11 00

Тя и Том Грийн споделиха детайли за медения си месец в Ирландия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Може любовната им приказка да не завърши с щастлив край, но те все още са приятели!

Дрю Баримор и бившият ѝ съпруг Том Грийн се видяха лице в лице за първи път от 20 години. Комикът се присъедини към актрисата в токшоуто ѝ във вторник, 26 октомври, като специален гост в сегмента „Drew's News“. След като представи Том като „някой, който ми е много близък“, Дрю седна с бившия си съпруг и Рос Матюс, за да поговорят за пътуването на Грийн през страната през 2020 година.

По време на разговора Дрю и Том, които бяха женени от юли 2001 до октомври 2002 година, разказаха за пътешествието си до Ирландия, което е включвало дълги разходки, срещи с кози и събиране на камъни. Актрисата отбелязва, че това е било едно от любимите приключения, а Грийн разкри, че причината за заминаването е била отпразнува на сватбата им. „Това беше нашият меден месец“, допълни той.

Дрю заяви, че спомените от пътуването са само добри. Разговорът между бившите съпрузи стана още по-хубав, когато Рос Матюс ги попита дали срещата им е толкова вълнуваща за тях, колкото е била за него. „Имам чувството, че се гледам отстрани. Сякаш съм излязъл от тялото си. Много е хубаво, че те виждам. Но малко се чувствам странно. Не в лошия смисъл обаче. В добрия... Мисля, че е хубаво, че се видяхме, всъщност, махна част от напрежението“, каза Том. Дрю му отговори, че го уважава и го обича.

Двойката, която участва заедно в „Ангелите на Чарли“ от 2001 година, прекратява брака си, след като Грийн подава молба за развод. След това Баримор се жени за Уил Копелман през 2012-а, с когото има и две деца – Олив и Франки. Бракът им обаче се разпада през 2016 година.

Както много други бивши двойки, Том и Дрю възродиха отношенията си по време на пандемията. След повече от 15 години, в които не са си говорили, Грийн се присъедини виртуално към шоуто на актрисата през 2020 година. Тогава Баримор имаше само хубави думи за бившия си съпруг. „Наистина те обичам и те уважавам. Ти имаш отделен живот, аз също. Просто е хубаво да се съберем и да си поговорим“, заяви Дрю.

В момента Баримор се наслаждава на необвързания си живот и отделя огромно внимание на децата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари