IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс: Семейството ми ме нарани страшно много и искам справедливост

28 октомври 2021 17 50

Изпълнителката заяви, че през целия си живот е отстъпвала

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс продължава да споделя своята истина.

В понеделник, 25 октомври, 39-годишната изпълнителка сподели искрено съобщение относно семейството си и как действията на близките ѝ са повлияли на живота ѝ. Признанието се случва само две седмици преди важното изслушване в съда, което окончателно ще реши дали попечителството над Спиърс ще бъде прекратено.

Бритни сподели снимка на малката си пишеща машина, под която обясни колко „унизително“ е било да организира пътувания или обеди с хората, които обичаш, но накрая те да те изоставят. Тя допълва, че всеки един неин близък е имал време за нея, когато е искал нещо в замяна, но вече всичко се променя. Вместо тя да чака някой да ѝ откаже, Спиърс е категорична, не е свободна за нито един от хората, които са я предали.

„Това съобщение е до семейството ми... затова, че ме наранихте повече отколкото може да си представите!!! Знам, че попечителството ще бъде прекратено, но все още искам справедливост!!!“, написа Бритни. Допълва, че въпреки ниския си ръст, тя винаги е била по-големият човек във всички ситуации и постоянно е отстъпвала. „Знаете ли колко трудно е това???“, попита изпълнителката.

Публикацията на Бритни идва няколко седмици след като баща ѝ Джейми Спиърс беше премахнат като единствен попечител над дъщеря си. През последната година тя откровено говореше как иска това да се случи и най-накрая да бъде свободна. „Този мъж не принадлежи в живота ѝ и ден повече“, заяви адвокатът на Спиърс Матю Розенгарт. Според него, решението е много лесно и клиентката му ще бъде доста разстроена, ако Джейми остане неин попечител. „Ако него го е грижа за дъщеря му, ще се откаже още днес“.

След изслушването през септември, 69-годишният Спиърс изрази своето разочарование от решението на съдията. Той изпрати официално съобщение чрез своя адвокат, в което казва, че обича дъщеря си и през последните 13 години е правил всичко в неин интерес. „Всичко започна, когато и двамата се съгласиха за това попечителство, а Бритни сама се постави под настойничеството на баща си. Това помогна за възстановяването на кариерата ѝ и подобряването на връзката ѝ с децата“, гласи още съобщението.

Междувременно миналата седмица 30-годишната сестра на Бритни – Джейми Лин – се появи в медиите, след като благотворителна организация отказа дарението ѝ и заяви подкрепата си към изпълнителката. По това време източник сподели пред списание People, че Джейми е била шокирана от това решение. „Джейми Лин също е била жертва на тормоз, но хората не разбират това. Тя има свои демони, с които трябва да се справя“, казва източникът. Допълва, че хората говорят за нея само когато става въпрос за известната ѝ сестра, въпреки че Джейми също е имала проблеми с психичното здраве.

През юни, когато Бритни обвини баща си в тормоз, Джейми Лин сподели няколко видеа в Instagram, в които казва, че желае най-доброто на сестра си. „От първия си ден на тази земя аз съм обожавала и съм се възхищавала на сестра си. Ако приключването на настойничеството, пътуването до Марс или каквото и да е било друго би я направило щастлива, аз я подкрепям на 100%, защото обичам сестра си“, написа Лин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари