IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Ханкс изненада младоженци

28 октомври 2021 18 00

Той се появи на сватба в Санта Моника

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Том Ханкс превърна сватбения ден на двама влюбени в още по-щастливо събитие.

Дисиембре и Ташия Ферис празнуват стартирането на своето семейство на плажа в Санта Моника, когато към тях се присъединява 65-годишният носител на „Оскар“. Булките, които се женят миналия петък, са били със своите семейства и близки приятели, позирайки за снимки и видеа, когато Ханкс изневиделица се появява в картинката.

На видео, публикувано в социалните мрежи, се чува как гостите на сватбата крещят „Това е Уди“, говорейки за героя на Том от анимацията „Играта на играчките“. Там той озвучава каубоя Уди, който е един от основните персонажи заедно с Баз „Светлинна година“. В клипа се чува още и как Ханкс възкликва „О, човече, чорапът ми е напът да избухне!“, когато се среща с Ташия.

„Бяхме погълнати от своя момент и затова бяхме леко шокирани, когато той се приближи и започна да си говори с нас. Това беше черешката на тортата на този ден“, заяви Дисиембре пред Today. Младоженките допълниха, че Ханкс е останал пет минути, в които е разговарял с всички гости и е позирал за снимки.

По-рано през годината актьорът и съпругата му също имаха повод за празнуване. Двамата отбелязаха 33 години от брака си, споделяйки мили съобщения в социалните мрежи. „33 години женена за най-добрия си приятел, моята любов, моя мъж. Любовта побеждава“, написа Рита Уилсън под снимка, на която се усмихва заедно с Ханкс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Рита и Том бяха едни от първите известни личности, които признаха, че са се заразили с коронавирус. Това се случи през март 2020 година, когато и двамата бяха в Австралия за снимките на новия филм на актьора. Семейството трябваше да остане в страната, за да се подложи на интензивно лечение и в крайна сметка победи болестта.

След това и Ханкс, и Уилсън постоянно напомняха на своите последователи и фенове, че трябва да спазват мерките, да носят маски и да не подценяват ситуацията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари